Ekonomiassistent

Lernia · Administration · 15 dec

Om jobbet

Om företaget

Just nu söker vi en serviceinriktad ekonomiassistent till vår kund i Gävle.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du främst att jobba med kund- och leverantörsreskontra.
Mer information om tjänsten ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Formell kompetens

Fullständigt gymnasiebetyg med ekonomisk inriktning, mycket meriterande är om du har högskole- eller universitetsutbildning inom området. Vidare ser vi som krav att du har erfarenhet av att arbeta med kund- och leverantörskontra, samt mycket goda datavana inom bl.a. Office-paketet Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för tjänsten.

Personliga egenskaper

I tjänsten kommer du att ha daglig kontakt både internt och externt, varför en positiv livssyn och ett trevligt bemötande är mycket viktigt. Du behöver vara noggrann, serviceminded och självgående för att trivas i rollen som ekonomiassistent. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och att du arbetar strukturerat. Vi tror att du har en stor vilja och ett driv till att leverera lösningar och hela tiden strävar efter ett proffsigt resultat.

Du är en nyfiken person som trivs bäst när du är spindeln i nätet och kan hjälpa till där det behövs. Du har "öga för" vad som behöver göras och räds inte att hoppa in där du behövs som mest.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansöknings datum så skicka in din ansökan redan idag!

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.