Dokumentationsingenjör till Arbrå!

Om jobbet

Är du ingenjör och drivs av att lösa problem? Ta chansen att arbeta som Dokumentationsingenjör i ett spännande och utvecklande bolag. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en teknisk dokumentatör med ingenjörsbakgrund inom el, elkraft, energi eller maskin.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet är ambitionen en anställning hos vår kund på sikt.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Arbetsuppgifter

Som teknisk dokumentatör kommer du att arbeta i projekt kopplat till stora anläggningar och till viss del arbeta med att sammanställa, arkivera och dokumentera material hos vår kund. Det är viktigt att du som söker är hungrig, prestigelös och inte är rädd att hugga i.

Du som söker bör vara tekniskt skicklig och tycka om att dokumentera.

Vi söker dig som

Vill arbeta i en teknisk roll med många kontaktytor och som gillar att arbeta i projekt. Du kommer att tillhöra ett team med andra dokumentatörer men samtidigt ta stort ansvar för dina delar av projekten. Du som söker bör trivas i varierande arbetsmiljöer och inte vara rädd för att hugga tag där det behövs.

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Har en högskoleingenjörs utbildning med inriktning el, - energi eller maskinteknik
  • Viss erfarenhet kring dokumentation och liknande arbete i exempelvis AutoCAD eller Pro-engineer.
  • Har förståelse för ritningar- samt ritningssystem
  • Har förståelse för lagringsprocesser i dokumentationssystem
  • Kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
Som person är du noggrann, van att ta ansvar och trivs där du får arbeta kvalitetsmedvetet. Du är en lagspelare som alltid bidrar till teamet och du gör alltid ditt bästa för att verksamheten ska nå sina mål. Du tycker om att arbeta strukturerat och är van att lägga en plan för ditt arbete.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Bollnäs
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

32 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.