Distiriktsinköpsledare till Hus Norr

Om jobbet

Vill du bli en av våra viktigaste inköpsresurser?

Du leder inköpen i distrikten

Som distriktsinköpsledare bidrar du aktivt till distriktets strategiska arbete och affärsutveckling. Du fungerar som en länk mellan Skanskas centrala inköpsavdelning och Distrikt S. Norrland.
Du är verksam i distriktets operativa inköpsarbete samtidigt som du driver övergripande strategiskt viktiga inköpsfrågor för Skanska.

I rollen ingår att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projekten får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden.

Du är en projektinköpare som vill koordinera team

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och inköpsfrågor, både på operativ och strategisk nivå. Det är viktigt att du har erfarenhet av inköpsarbete inom byggbranschen då du besitter spetskompetensen inom inköp i distriktet. För att lyckas i tjänsten krävs kunskap i byggrelaterad avtals- och entreprenadjuridik. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är en styrka.

Som person har du förmåga till nytänkande, hög social förmåga och tycker om att leda och koordinera team. Det är viktigt att du är självgående, resultatinriktad och ansvarstagande då du kommer att vara delaktig i parallella projekt och processer. Du har förhandlingsvana och naturlig fallenhet för att nätverka. Vidare har du ett smittande engagemang och kommunicerar på ett pedagogiskt sätt.

På Hus Norr är vi övertygade om att vi skapar en framgångsrik verksamhet genom mångfald och jämn åldersstruktur.

Säkerhetsarbetet är en av våra viktigaste frågor och vi har alla inom koncernen ett gemensamt ansvar för att bidra till en säker arbetsplats. Vi sätter också stort värde i personlig lämplighet.

Placeringsort kan vara antingen Borlänge eller Gävle.

Ansök senast 10 december

Vi gör urvalet löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast möjligt och senast 2016-12-10.

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Mikael Lundin, 010-448 96 07 eller HR Tina Sjödin, 010-449 07 98.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

31 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.