CNC operatörer

Om jobbet

Om företaget

Nu söker vi CNC-operatörer till en av våra industrikunder!

Arbetsuppgifter

Maskinoperatör i CNC-maskiner, där vissa enheter innehåller robotceller.
Mer information om tjänsten ges vid intervjutillfälle.

Formell kompetens

Du har eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik (krav för tjänsten). Erfarenhet av att köra CNC-robotar är meriterande.
Truck och traverskort är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har ett genuint tekniskt intresse och en hög kvalitetsmedvetenhet. Som person ser vi att du är självgående och har ett stort engagemang i ditt arbete samt är flexibel. Arbetet kräver att du tar egna initiativ, samarbetar med andra och att du inte är rädd för att ta i.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Sandviken

Tillträdesdag

Enligt överrenskommelse

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.