Byggprojektledare

Om jobbet

PLANERA PROJEKT & BYGGA FRAMTID?
VI VILL VETA MER OM DIG

Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar för krävande miljöer samt produkter och system för industriell värmning. Facility Management är en supportavdelning inom SMT med kunder inom hela Sandvik-koncernen och vår fastighetsavdelning ansvarar för byggnadsprojekt inom bland annat kontor, lager och industrilokaler. Vi erbjuder vår byggnadsexpertis för Sandviks samtliga enheter i Sandviken men ger även stöd vid byggnadsprojekt på övriga siter i Sverige och utomlands.

Till vårt engagerade team söker vi nu en byggprojektledare, med placering i Sandviken, som tillsammans med oss vill skapa de absolut bästa förutsättningarna för säkra och effektiva byggnationer inom våra produktionsenheter. Välkommen till en omväxlande miljö där dina idéer omvandlas till verklighet.

Arbetsuppgifter
Som byggprojektledare arbetar du med spännande projekt som sträcker sig alltifrån mindre ombyggnader till nybyggnationer och du är delaktig och ansvarig i samtliga faser under projektets gång - från idé och planering till färdigt slutresultat. Vi har många pågående projekt samtidigt och inom avdelningen servar vi totalt en yta på 850 000 kvadratmeter. Säkerhet, ekonomi, teknik, kvalitet och miljö är mycket viktiga hörnstenar i samtliga projekt och i rollen ansvarar du för att identifiera och implementera lösningar som uppfyller verksamhetens och våra kunders krav. Du har en nära dialog och samarbete med övriga resurser i gruppen och du bidrar aktivt till att kommunicera planer och resultat till leverantörer, beställare och andra intressenter, både internt och externt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad bygg- eller civilingenjör, alternativt har du likvärdig utbildning och några års framgångsrik senior erfarenhet av att leda byggnadsprojekt. Erfarenhet av ekonomistyrning och styrning av digital projektering med CAD och Revit samt kunskaper i Office-paketet är en förutsättning för tjänsten. Du uttrycker dig väl på svenska, i både tal och skrift, och då vi arbetar i en global miljö med internationella leverantörer har du också goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av en stark initiativförmåga och en kreativ drivkraft. Du har ett stort intresse för projektarbete och tvekar inte att prova nya lösningar och anta utmaningar. Då du i rollen ofta leder och guidar både resurser och arbetsuppgifter är du strukturerad och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta, se helheten, prioritera och fatta beslut som påverkar resultatet. Du trivs i en miljö där många processer pågår samtidigt och med din goda kommunikationsförmåga ser du också till att alla inblandade parter får rätt information vid rätt tillfälle.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen attkontakta:
Tord Hedman, rekryterande chef, 026-26 04 08

Fackliga kontaktpersoner
Mikael Larsson, Unionen, 026-26 31 66
Lars Carlborg, Akademikerföreningen, 026-26 39 85

Välkommen med din ansökan senast 2016-12-05. Läs mer om
Sandvik och ansök via www.sandvik.se/karriar, jobb-id: 347497.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Ansvarig rekryterare
Eva Ferner

Om företaget

Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter, tjänster och service som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har en världsledande position inom utvalda områden - verktyg för metallbearbetning, maskiner och verktyg för gruv- och anläggningsindustrin, rostfria material, speciallegeringar, högtemperaturmaterial samt processystem. Koncernen hade 2015 cirka 46 000 anställda, representation i cirka 150 länder och en omsättning på cirka 91 miljarder SEK.


Hitta hit

Sandviken Visa på karta

Visa var