Barnmorska/sjuksköterska till BB/Gyn i Hudiksvall

Om jobbet

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi dig som är barnmorska alt sjuksköterska till uppdrag på BB/Gyn i Hudiksvall veckorna 16,21,25. Även du som kan jobba kortare period är välkommen att söka!

Arbetstider är dag/kväll och natt samt helg med möjlighet att påverka schema.

Vi hjälper dig med resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter på BB/Gynavdelning.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Barnmorska alt leg sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet samt erfarenhet av BB/Gyn.
Kunskaper i journalsystemet Melior är ett plus men inget krav

Rekryteringen sker löpande, tveka inte att kontakta mig på 0709-348840
Jobbfakta

Ring Karin Paulsson, 0709-348840

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 mars

Om företaget