Automationstekniker till kund i Gävle!

Om jobbet

Har du en utbildning inom automation och intresse av mekanik & el? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu för vår kunds räkning en automationstekniker till vår kund i Gävle. Uppdraget är tillsvidare och det finns goda chanser till övertag hos vår kund!

Hur ser din arbetsdag ut?
Som automationstekniker kommer du att arbeta med mekaniskt och elektriskt underhåll av bla. Monobag och packmaskiner. I arbetet ingår även felsökning samt förebyggande underhåll av maskinerna. I ditt arbete kommer du att arbeta mycket i olika datorsystem där du bland annat utför analyser samt felsökning. Man kommer att arbeta skift men under upplärningen så är det dag som gäller.

Vem trivs här?
Du som har en utbildning inom automation kommer att ha en bra grund att stå på. Har du dessutom tidigare erfarenheter av liknande arbete kommer du att komma in i arbetet snabbt. Som person är du serviceinriktad och prestigelös i ditt arbetssätt. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra samt trivs med att arbeta i ett högt tempo. Erfarenhet av Siemenssystem är meriterande. Vi ser också gärna att du arbetat som mekaniker, montör eller liknande eller har ett sådant intresse.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du fyller i formuläret nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta rekryteringsansvarig/konsultchef Ulrika Struve 023-70 55 96 .

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Kontakt

Ring Ulrika Struve, 023-70 55 96

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.