Automationstekniker/Instrumenttekniker , Arizona Chemical

Om jobbet

Arizona Chemical AB söker en automationstekniker/instrumenttekniker till underhållsavdelningen.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av avhjälpande och förebyggande underhåll av instrument och till viss del elarbeten i vår anläggning. Du ingår i ett team med åtta andra automationstekniker som tillsammans hanterar det övergripande arbetet med de driftstörningar som uppstår. Arbetet utförs i en målstyrd grupp och du deltar aktivt i förbättringsgrupper och riskanalyser. Beredskapstjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens inom el/styr och reglering eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har tidigare arbetat i en liknande roll och din erfarenhet av el/instrumentunderhåll kommer med fördel från processindustrin. Du har kännedom om felsökningsprocesser och generell felsökningsmetodik.

Ytterligare vidareutbildning och praktisk erfarenhet från arbete med felsökning, schemaläsning, industriautomation, instrumentunderhåll och PLC-utrustningar (gärna Siemens PLC och Emerson DeltaV DCS-system) vid processindustri är meriterande. Likaså är certifikat i Heta arbeten samt erfarenhet av SAP eller liknande ärendehanteringssystem meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Goda data-/ och systemkunskaper samt B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är en pålitlig medarbetare som värdesätter kvalitet och noggrannhet i ditt arbete och du har ett utpräglat säkerhetstänk och är väl förtrogen med elsäkerheten. Då arbetet är varierande och ofta kräver snabb omställning är det viktigt att du som person är flexibel och lösningsorienterad. Du har ett gediget teknikintresse och din samarbetsförmåga är god. Med din kompetens, ditt engagemang och din lojalitet bidrar du till att verksamhetsmålen uppnås.

Arizona Chemical är ett företag som baserar sin affär på förnybara råmaterial och söker ständigt förbättringar i hållbara gröna lösningar för miljön och industrin. Vi tror starkt på att teamet och samarbete skapar dynamik och effektivitet och är marknadsledande globalt inom vårt segment. Vill du aktivt satsa och medverka i ett globalt och dynamiskt företag där du kan vara delaktig i att påverka vår framtida miljö så kommer Arizona Chemical att ge dig förutsättningar att lyckas.

Placering: Sandarne

Rekryteringen sker i samarbete med Jobbet.se. För ytterligare information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Alicia Karlsson på telefon 018-100 112.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 9 december. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 dec

Om företaget

Arizona Chemical AB är ett dotterbolag till Kraton Corporation och ett världsomspännande företag inom området talloljebaserade specialkemikalier med bioraffinaderier i Europa och USA samt försäljningsenheter runt om i världen. Våra produkter av förnyelsebara råvaror från skogen tillverkas utan kompromisser och bidrar till en hållbar framtid för kommande generationer och gör att våra kunder kan producera vardagsnära och miljövänliga slutprodukter. Vi bidrar till en renare, ljusare och säkrare omvärld.