Arbetsledare Ban

Om jobbet

Infranord söker en Arbetsledare med placering i Gävle

Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Majoriteten av våra cirka 2000 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Andra arbetar med frågor inom ekonomi, personal, utbildning, kvalitet, miljö, säkerhet, kommunikation eller med utredningar av olika slag.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Infranord söker nu en Arbetsledare till region norra.

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för ett antal tekniker i din arbetsgrupp. På uppdrag av Platschef ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp arbeten.

Du kommer bland annat att:
  • Förmedla teknikstöd till medarbetarna
  • Hålla Platschefen löpande underrättad om anläggningens status, kundens behov och önskemål samt behov av ändrings- och tilläggsarbeten
  • Ansvara för att tilldelat uppdrag utförs och följs upp enligt kontrakterade villkor
  • Medverka till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Bidra till samsyn och enighet, bland annat då det gäller företagets visioner och mål
  • Driva arbetet framåt genom att coacha och övertyga
Som Arbetsledare på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet samt att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.


Kvalifikationer:


Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med teknisk inriktning och erfarenhet från järnvägsbranschen alternativt motsvarande kompetens eller erfarenhet. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare samt god datorvana.

Vill du arbeta i en grupp med målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker? Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du har en affärsmässig inställning och har goda ledaregenskaper.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet.
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.