Är du student och söker ett extrajobb inom industrin?

Om jobbet

Om företaget

Studerar du och vill jobba extra? Vill du jobba inom industrin och få möjlighet att visa din potential och samla nya erfarenheter? Lernia ger dig nu chansen att arbeta extra under studietiden!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta både självständigt och i team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära packning efter order. Andra traditionella lagerarbetsuppgifter som kan förekomma är bland annat godsmottagning, inleverans, utleverans och truckkörning. Arbetet sker i högt tempo och med daglig uppföljning mot utsatta mål. Arbetstiderna är varierande och kan förekomma både dag, kväll och nätter.

Formell kompetens

Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och gärna har tidigare erfarenheter av lagerarbete. Du som har en hög arbetsmoral, är prestationsinriktad och därmed förstår vikten av både tempo och noggrannhet. Du har traverskort och truckkort (A1-4, B2, B3)

Din bakgrund

Meriterande om du har tidigsre erfarenhet av lagerarbete.

Personliga egenskaper

Du är stresstålig, noggrann, flexibel och du trivs att jobba i team.
För att trivas i rollen som konsult hos oss bör du vara beredd på att kunna vara mycket flexibel med arbetstider, då behovet hos kund kan variera stort mellan dag ch kvällspass från vecka till vecka.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Timanställd/Sandviken

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Sandviken
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.