Ännu en junior testutevcklare sökes till Syntronic

Om jobbet

Efter en lyckad rekryteringsprocess får vi chansen att söka ytterligare en junior testutvecklare till Syntronic! Vi söker dig som vill arbeta med testutveckling hos det kreativa och globala designhuset i Gävle. Här kommer du att erbjudas en omväxlande och häftig vardag på ett företag som ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Du kommer dessutom att få arbeta mot världsledande företag i spännande projekt! Den här chansen är för bra för att missa, vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning en junior testutvecklare till kontoret i Gävle då de fortsätter växa. Här får du bli en del av ett rutinerat gäng, arbeta med uppdrag från en mängd olika branscher och dessutom sitta i nya fräscha lokaler.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Syntronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic. Intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som testutvecklare arbetar du främst arbeta med att utveckla och skapa testsystem för olika typer av produkter. I ditt arbete kommer du att ha nära dialog med kollegor, kunder, konstruktörer och producenter. Syntronics kunder finns inom en mängd olika branscher vilket innebär att du kommer att få möjlighet att arbeta med olika typer av produkter och således få en mycket bred kompetens. I din roll kommer du främst att arbeta in house även om kundbesök naturligtvis förekommer.

Du kommer till exempel att arbeta med:
  • Systemering och design
  • Verifiering
  • Support och förvaltning
Tjänsten passar dig som vill ta chansen att utvecklas och bli riktigt vass inom testsystemutveckling. Eftersom du jobbar nära seniora kollegor kommer en naturlig kompetensöverföring att ske och du kommer att få all tänkbar stöttning i din nya roll.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är civilingenjör alternativt högskoleingenjör med teknisk inriktning på utbildningen. Vi ser det som positivt om du läst inriktat mot exempelvis elektronik, datateknik eller liknande.

Vidare ser vi det som självklart att du har ett brinnande intresse för testutveckling samt att du ser långsiktigt på denna roll. Du talar och skriver obehindrat på svenska då detta krävs i kundkontakten, eftersom mycket av dokumentationen sker på engelska ser vi att du kommunicerar obehindrat även där. Vi tror också att du har en god samarbetsförmåga och trivs med kundkontakt.

Som person är du nyfiken och engagerad, du drivs av att få utveckla dig och din kompetens genom ett varierat, utmanande och spännande arbete. För att trivas i rollen tror vi också att du tycker om att arbeta som en del av ett team. Då du kommer att ha en hel del kontakt med viktiga kunder ser vi att du har ett relationsbyggande sätt och är kommunikativ. Vidare tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya uppgifter, är prestigelös och besitter en vilja att alltid lära dig lite till.

Hos Syntronic kan vi erbjuda dig en plats hos en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare och vill att de ska trivas på arbetet. Här är klimatet öppet, informationen tydlig och stämningen god.

Övrig information
  • Start: 3/10 2016 eller enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Gävle
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget

Syntronic Group är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder de sina kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland kunderna finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Syntronics kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder de globala utvecklingstjänster tillsammans med deras utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.