Affärs- och konceptutvecklare

Om jobbet

- Expansivt säkerhetsföretag startar nytt uthyrningskoncept i Sverige

Uppdraget:

Ramudden är ett av marknadens ledande företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns idag på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland.
Nu breddar de upp deras uthyrningskoncept och vill skapa marknadens bästa hyrkoncept för att skapa säkra och arbetsmiljövänliga byggarbetsplatser och byggprojekt.

Till det söker de en utvecklingsorienterad Affärs- och konceptutvecklare, som utgår från Gävle och Ramuddens huvudkontor men driver konceptet över hela landet.

Ditt uppdrag blir tillsammans med Uthyrningsansvarig att aktivt driva och utveckla konceptet "Säker Byggarbetsplats". Du bygger starka affärsrelationer med de större byggföretagen som genomför och presenterar och implementerar konceptets fördelar. Ditt ansvar blir också att Ramuddens befintliga organisation får rätt förutsättningar för att varje medarbetare ska bidra genom att presentera konceptet för sina kunder. I det arbetet samarbetar du med regionchefer och depåchefer.
Med deras höga tillgänglighet och servicenivå samarbetar de nära byggföretagen, de planerar och levererar rätt säkerhet och arbetsmiljö och anpassar lösningarna utifrån byggprojektets olika faser.
Rollen är strategisk i den långsiktiga affären, men också operativ i att driva konceptet mot byggföre-tagen och inspirera medarbetarna.

Vem söker vi?

Du har stor insikt och förståelse för vikten av rätt säkerhet och rätt arbetsmiljö på byggarbetsplatser. Det har du fått genom erfarenhet i ledande ställning i byggprojekt eller genom nära samarbete via ex. konsult inom miljö och säkerhet. Du har erfarenhet av entreprenörskap och/eller att göra affärer med byggföretag, är kreativ i att se nya tjänster och lösningar som förbättrar för byggarbetsplatser.
Du har förmågan att involvera och inspirera andra medarbetare att se möjligheterna, och är bra på att följa upp och utveckla koncept långsiktigt.
Som person har du lätt för att bygga affärsrelationer och har hög servicenivå.

För information: kontakta gärna Torgny Balkefors, 073-3434 769 eller Ylva Ponsiluoma, 073-3434 026. Sök tjänsten via rekryteringsföretagets hemsida www.balkefors-ponsiluoma.se
Du blir anställd hos Ramudden.
Jobbfakta
Ort
Gävle
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Bygg & Hantverk
Underkategori
Affärsutvecklare
Kontakt

Ring Torgny Balkefors, 0733434769

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Ramudden är ett av marknadens ledande företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2015 ca 370 miljoner kronor. Ramudden har idag ca 150 anställda. www.ramudden.se