Affärdriven säljare

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Drivs du av att göra affärer och vill bidra till Hudiksvalls samhällsutveckling? Hudik Hockey möter framtiden och söker därför en driven och målmedveten säljare med Hudiksvall som primärt marknadsområde men där övriga delar av Hälsingland ses som potentiella marknader.

Tillsammans med föreningen och i nära samarbete med marknadsansvarige Fredrik Jönsson får du ett omväxlande, ansvarsfullt och självständigt arbete med stort fokus på att maximera sponsorintäkter och därtill medföljande affärslösningar genom både innesälj och utesälj.

Du utvecklar långsiktiga relationer med våra 180 (av totalt ca 250 stycken) befintliga företagssponsorer och samarbetspartners samt arbetar med nykundsbearbetning och försäljning av biljettpaket till näringslivet, där det gäller att hitta affärslösningar.

Anställningsperiod: 1 februari-30 september (semester juli).

Förväntad arbetstid: Ca 20 timmar/vecka under den tilltänkta perioden.

Lönesystem: 100% provisionsbaserat. Differentierad provision beroende av befintlig eller ny kund.

Utrustning: Föreningen erbjuder dator och mobil. Du tillhandahåller egen bil men får milersättning för dina arbetsresor.

Din profil

Vi söker dig som är uthållig, målmedveten och har ett stort kontaktnät inom näringslivet. Arbetet ställer krav på social säkerhet och laganda samt att du som person är förtroendeingivande och prestigelös. Vidare är du engagerad, lyhörd och har en god administrativ förmåga.

Vi är noga med att uppfattas som flexibla och lätta att samarbeta med, vilket kräver att du känner dig bekväm med att arbeta efter de ledorden. Tidigare erfarenhet av företagsförsäljning är mycket meriterande. Då du kommer att representera Hudik Hockey och vara dess ansikte utåt är det extremt viktigt att din värdegrund stämmer överens med föreningens syn på respekt, öppenhet och delaktighet.

För rätt person kan det finnas goda framtidsmöjligheter inom föreningen i dess resa mot högre höjd både sportsligt och organisatoriskt.

Hudik Hockey samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Du är därför varmt välkommen att skicka in din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast den 13 november. För ytterligare information, ring gärna konsultchef Alinda Åkerlund tel: 0733-512734.
Jobbfakta
Ort
Hudiksvall
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Alinda Åkerlund, 0733-512734

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Hudik Hockey är en ideell förening som funnits sedan 1978 och firar alltså snart 40 år. HHC har inlett en långsiktig och målmedveten satsning att etablera sig i HockeyAllsvenskan. Föreningens verksamhet bygger på en bred satsning på ungdomar och juniorer samtidigt som det är ett starkt fokus på vårt A-lag, totalt ca 250 st delaktiga spelare. Ambitionen är att fostra egna spelare till våra elitlag; J18, J20 samt A-lag. Visionen är att HHC är en förening med hög kvalité och stark folklig förankring.

Föreningens fyra verksamhetsområden är sport, marknad, ekonomi/administration samt arenautveckling. Under de senaste tre åren har vi haft ett positivt ekonomiskt resultat och omsättningen ligger runt 10 miljoner. För närvarande är fyra personer heltidsanställda men för att kunna ta nästa kliv behöver marknadsområdet förstärkas och utökas.
För mer info om föreningen besök hemsidan www.hudikhockey.se