Administratör/ekonomiassistener för framtida uppdrag

Lernia · Administration · 15 dec

Om jobbet

Om företaget

För framtida uppdrag söker vi nu efter serviceinriktade administratörer och ekonomiassistenter.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som administratör innebär en rad olika arbetsuppgifter. Det kan handla om mötesbokningar och konferensplanering, resebokningar, reseäkningar, rapport- och protokollskrivning, kalenderhantering, personaladministration samt tillhörande arbetsuppgifter såsom schemaläggning, posthantering och arkivering.

Som ekonomiassistent kan dina uppgifter vara allt från enklare löpande bokföring till löneadministration, kund- och leverantörsreskontra samt andra typer av avstämningar och vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Formell kompetens

Fullständigt gymnasiebetyg med administrativ eller ekonomisk inriktning, mycket meriterande är om du har högskole- eller universitetsutbildning inom området. Vidare ser vi som krav att du har erfarenhet från tidigare administrativt arbete samt mycket goda datavana inom bl.a. Office-paketet. Har du tidigare arbetat i affärssystem som Visma, Hogia eller Monitor är det ett stort plus. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för båda tjänster.

Personliga egenskaper

I båda tjänsterna kommer du att ha daglig kontakt både internt och externt, varför en positiv livssyn och ett trevligt bemötande är mycket viktigt. Du behöver vara noggrann, serviceminded och självgående för att trivas i rollen som administratör/ekonomiassistent. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och att du arbetar strukturerat. Vi tror att du har en stor vilja och ett driv till att leverera lösningar och hela tiden strävar efter ett proffsigt resultat.

Du är en nyfiken och vetgirig person som trivs bäst när du är spindeln i nätet och kan hjälpa till där det behövs. Du har "öga för" vad som behöver göras och räds inte att hoppa in där du behövs som mest.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan via Lernia.se. Bifoga ett CV och ett personligt brev i din ansökan.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade.