Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Senior IT-konsult

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du ett intresse för IT, service och kundkommunikation och vill ta nästa steg i karriären? Då kan du vara Gibons nya stjärna! Vi förstärker nu teamet i Gävle med ytterligare en IT-konsult som vill vara med på vår spännande resa!

Som IT-konsult hos oss arbetar du nära våra kunder och hjälper dem med installation, drift, underhåll och förvaltning av primärt molntjänster i Microsofts moln men även i traditionella lokala IT-miljöer. Du vidareutvecklar kundernas IT-miljöer och bidrar till utvecklingen av deras verksamheter. I tjänsten ingår också att vara delaktig i att utveckla vår egen verksamhet tillsammans med resten av teamet.

Hos oss får du:
  • Ett kul gäng att dela din vardag med - det är viktigt för oss att trivas på jobbet!
  • Ett omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas
  • Kompetensutveckling
Om dig

För att trivas i rollen ser vi att du är ansvarstagande, initiativrik och serviceinriktad. Du sätter kunden i fokus och förstår vikten av mycket goda kundrelationer.

Vi ser att du har kompetens inom:
  • Hårdvara såsom datorkomponenter, kringutrustning och nätverkskomponenter
  • Microsoft 365
  • Windows Server
  • Android och Apple IOS
  • Nätverk, WLAN, VLAN, DHCP
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Minst 5 års erfarenhet som IT-konsult med erfarenhet av Microsofts eller andra molnlösningar
  • IT-utbildning från gymnasie- eller KY-nivå
  • Microsoft Azure
  • Fjärrskrivbordslösningar
  • Backuplösningar
Om oss

Hos oss välkomnas du in i ett glatt gäng och till en arbetsplats som växer både geografiskt och kompetensmässigt. För oss är det viktigt att du känner dig som en i gänget, vi värdesätter din kompetens och vill att du ska utvecklas.

Gibon levererar innovativa, digitala lösningar för små och medelstora företag och organisationer runt om i landet. Inom Gibongruppen finns olika kompetensområden och vår affärsmodell bygger på att vi nyttjar varandras spetskompetenser mellan kontoren. Det innebär att vi både kan ha en lokal närvaro och en stor bredd i vårt erbjudande.

Övrig information

Tjänsten är på heltid tillsvidare, tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du utgår från kontoret i Gävle men är också ute på kundbesök.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Wahlgren på niclas.wahlgren@gibon.se eller på 0733-572162.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gibon är en entreprenörsdriven företagsgrupp med stort kundfokus. Organisationen genomsyras av drivkraft, kreativitet, ansvarsfullhet och engagemang. Vi erbjuder innovativa lösningar för digitala miljöer till små och medelstora företag runt om i Sverige. Vi finns på 18 orter, är 230 medarbetare och omsätter ca. 500 MSEK.

Vi har höga tillväxtmål och vill du vara del i en grupp som tillsammans driver våra verksamheter mot högre lönsamhet och tillväxt så är Gibon rätt för dig.

Framför allt har vi roligt tillsammans på resan mot våra gemensamma mål!