Projektledare Bygg

Om jobbet

till TOP bostäder AB

Är du en erfaren projektledare inom byggindustrin? Vill du dessutom vara med och bidra till att skapa framtidens Gällivare? Då kan detta jobb vara något för dig.

TOP bostäder AB är ett kommunägt allmännyttigt bostadsföretag som skall tillgodose kommuninnevånarnas behov av lägenheter i en bra och säker boendemiljö. Verksamheten skall präglas av klokhet och framsynthet för varje affärsområde, samt bedrivas i samverkan med kunderna och i enlighet med ägarens direktiv. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som en följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Genom vårt arbete skall vi bidra till Gällivare kommuns långsiktiga attraktivitet och profilering " En arktisk småstad i världsklass". TOP bostäder AB förvaltar 1 911 bostadslägenheter samt ett hundratal kommersiella lokaler. Vi förvaltar stora delar av Gällivare kommuns fastighetsbestånd. Vår verksamhet är lokaliserad till tätorterna Gällivare och Malmberget. Gällivare ligger 10 mil norr om Polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser i världsklass

Hur ser din arbetsdag ut?

I arbetsuppgifterna ingår att självständigt leda, strukturera och driva byggprojekt från idé till färdigt resultat. Du ansvarar för tillsättning av projektgrupper, kontakten med leverantörer, framtagning av kalkyler och ekonomiska underlag samt är sammankallande till projektmöten inom ramen för byggprocessen. Som stöd i ditt arbete finns kompetenta kollegor med olika specialinriktningar i och utanför teamet. Du ansvarar för uppföljning av budget samt har kontinuerlig fokus på ekonomi, kvalité och tidsplaner. Arbetet innebär många olika kontakter och samarbeten, såväl interna som externa. Du kommer att arbeta såväl i grupp som självständigt. Genom ditt arbete bidrar du till att skapa framtidens Gällivare samt får möjlighet att utveckla din kompetens inom en attraktiv och expansiv ort.

Vem trivs här?

Som byggprojektledare har du en gymnasieutbildning alt. högskoleexamen med inriktning bygg, eller motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Meriterande är god kunskap om byggprocessens olika faser samt goda kunskaper i projektledning där du själv drivit och haft huvudansvar för projekt inom byggbranschen som kan bedömas relevanta.

Det är meriterande om du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, ekonomi, kunskap om budget, kalkylering, uppföljning av ekonomiska resultat. Meriterande är även kunskap i bygglagstiftningen och lagen om offentlig upphandling.

Då arbetet kräver löpande rapportering och dokumentation är det en förutsättning att du har goda datakunskaper, i kombination med en god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi värderar en god förmåga att planera, organisera och prioritera. Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer framåt. Förmågan att samarbeta, lyssna, kommunicera och vara lösningsfokuserad är några av dina karaktärsdrag. Du uttrycker en positiv attityd till arbetet, förblir motiverad och lägger fokus på resultat. Att du är en person som kan stödja och coacha andra kollegor med din erfarenhet, kunskap och kompetens inom avdelningen.

Vad erbjuder vi?

En tillsvidareanställning, heltid, hos TOP bostäder AB.

En del i ett team med 58 st anställda med högt till tak. TOP bostäder AB har en öppen och positiv stämning och värnar om de anställda och satsar därför på hälsofrågor och förmåner inom friskvård. Kontoren ligger i ljusa fräscha lokaler, centralt i Gällivare.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan eller genom att du registrerar dig på www.adecco.se

Sista ansökningsdag 4 december 2016.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Britt-Marie Persson på britt-marie.persson@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta: Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Britt-Marie Persson, 070-492 11 92

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.