Vill du utvecklas till att bli vårdlärare?

MedLearn · Utbildning · 13 nov

Om jobbet

Arbetar du i dagsläget inom vården eller har du tidigare arbetat inom vården och nu önskar att dela med dig av din kunskap i rollen som vårdlärare? Här är din chans! Denna tjänst kommer att erbjuda dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och personalförmåner. Vi går igenom urvalet löpande, vänta därför inte med att skicka in en ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för MedLearns räkning en vårdlärare. Uppdraget sträcker sig inledningsvis från den 7 november till den 30 juni, med goda möjligheter till förlängning. Målsättningen är att uppdraget ska förlängas. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under uppdragstiden.

Vårdskolan i Gällivare är nystartad vilket kommer att bidra till att du erbjuds en viktig roll där du ges möjlighet att vara med och forma samt utveckla verksamheten framåt.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att planera, dokumentera och genomföra utbildningar inom vård och omsorgsutbildningen för vuxenelever.

Eleverna kommer att ha olika bakgrund och kunskap vilket förutsätter att undervisningen anpassas efter individens behov samt sker i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. Du kommer att ansvara för en grupp mellan 20-25 personer.

Då skolan i Gällivare är nystartad kommer du att ha möjlighet att vara med och forma rutiner och arbetssätt. Du kommer att arbeta självständigt men också samverka med andra kollegor runt om i landet.

Denna tjänst ger dig möjligheten att utbildas till vårdlärare då MedLearn kommer att bekosta din studietid samt studiematerial.

Vi söker dig som

Har tidigare arbetslivserfarenhet inom vården och därmed har en god uppfattning om hur vårdarbetet fungerar i praktiken. Vi ser gärna att du arbetar eller har arbetat som undersköterska eller sjuksköterska, alternativt sjukgymnast eller arbetsterapeut.

Arbetsuppgifterna förutsätter att du har goda kunskaper i svenska inom både tal och skrift, då du har kontakt med elever och kollegor.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Därför ser vi att du trivs med frihet under ansvar då skolan är nystartad. Vidare förutsätter arbetsuppgifterna att du är pedagogisk samt flexibel genom att kunna anpassa dig efter olika elever eller ändrade förutsättningar. Du är självgående i ditt arbete och har en god struktur.

START: den 7 november
OMFATTNING: Heltid eller deltid, flexibelt utifrån önskemål
STAD: Gällivare
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. De erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Deras kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. MedLearn finns över hela landet och har cirka 160 medarbetare och utbildar 4000 personer om året.

MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Jobbfakta
Ort
Gällivare
Anställning
Heltid
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Utbildning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.