Butikssäljare Gällivare

Om jobbet

Nu satsar vi för framtiden och utökar vår personalstyrka i Gällivare. Är du en aktiv och energisk person som motiveras av att ge god service & har god erfarenhet av butiksförsäljning? Har du även ett intresse för skyltning och kampanjmaterial samt har ett öga för detaljer? Då är detta en tjänst för dig!

Arbetsbeskrivning
Beijer Byggmaterial söker nu en butikssäljare till Gällivare som även kommer att ansvara för filialens kampanjmaterial. Du kommer i huvudsak att arbeta i butiken vilket bl.a. innebär att hjälpa våra kunder, som både är konsumenter och byggföretag, med goda råd vid val och användning av olika produkter, kassaarbete, varuplock samt att ge god service. Rollen innebär även ansvar för filialens kampanjmaterial, där du ser till att butikens skyltning är visuellt tilltalande. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå samt att du är social då du är ansiktet utåt mot våra kunder.

Vem är du?
Vi söker en serviceinriktad och förtroendeingivande person som alltid sätter kunden i fokus. Du har ett gott ordningssinne och god samarbetsförmåga. Du är även driftig, initiativrik med ett öga för att se vad som behöver göras och du är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig miljö och du förväntas bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du har erfarenhet av butiksförsäljning där du skapar goda kundrelationer och har vana av att stå i kassan. Det är meriterande om du har kunskaper inom branschen och de produkter vi säljer.

Vad erbjuder Beijer?
Vi satsar för framtiden och erbjuder en utökad roll i vår personalstyrka. Du kommer att komma in i en utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag där vi främjar personlig utveckling & kvalitetsfokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Gällivare.

Urvalet sker löpande så ansök redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Sökord: Butikssäljare, försäljning, kassasäljare, kampanj, ansvar, kampanjansvar, butik, kassa, kundkontakt, butiksvård, varuplock, Sales assistant, retail, byggmaterial, butiksarbete
Jobbfakta
Ort
Gällivare
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Benita Hansson, 075-2412145

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om företaget

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställdaBeijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.