Hoppa till innehåll

Vårdadministratör/Receptionist (deltid)

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Mottagning Bergmästaren i Falun söker en noggrann vårdadministratör / receptionist med känsla för detaljer. Tjänsten är på deltid. 

Om oss

 
Mottagning Bergmästaren är en privat vårdgivare med huvudsaklig inriktning inom psykiatri och företagshälsovård. En stor del av verksamheten handlar om att utföra aktivitetsförmågeutredningar (AFU) på uppdrag av Försäkringskassan. Verksamheten har sitt huvudsäte i Falun samt mindre mottagningar i Västerås och Uppsala. Rena utredningsenheter finns även i Gävle, Örebro, Sundsvall och Slite. Från huvudkontoret i Falun sker all vårdadministration kopplat till utredningarna, detta oavsett mottagningsort.
 
Om tjänsten
Som vårdadministratör på Mottagning Bergmästaren kommer du att arbeta sida vid sida med ansvariga koordinatorer. Arbetsuppgifterna består av receptionsarbete samt posthantering, telefonpassning, kopiering och skanning av dokument, upprätta kallelser till utredning samt kontrollera och sammanställa färdiga utlåtanden. Allt i enlighet med vår AFU-process. I förlängningen, när du kommit in i arbetsuppgifterna finns ytterligare utvecklingsmöjligheter inom ramen för vår administration kring våra övriga vårdområden. På sikt kan också anställningsgraden öka.

Arbetsomfattning
Vårt behov uppgår till 50 % med arbetstiderna måndag – fredag 08:00 – 12:00. Om du är undersköterska och öppen för arbetsuppgifter relaterat till provtagning finns möjlighet att utöka arbetsomfattningen till 75 %.

Är du den vi söker?
Vi söker en vårdadministratör med mycket god datavana. Stor vana av arbete i ordbehandlingsprogram samt affärs- eller bokningssystem är ett krav. Flytande svenska i tal och skrift krävs för tjänsten.
 
Du är noggrann, har sinne för detaljer och trivs att arbeta utifrån en tydlig process. Eftersom vi arbetar med människor behöver du samtidigt vara flexibel och lösningsorienterad och förstå vikten av att balansera individens behov med kraven från beställaren. Du räds inte heller att föra dialog med våra patienter, utredningsteamet, beställare eller leverantörer. Dina personliga egenskaper väger tungt i denna rekrytering.

Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, har erfarenhet från vården samt innehar B-körkort. I verksamheten finns en automatväxlad bil för tjänsteärenden.

Ansök
Är du intresserad av tjänsten? Ansök senast 26 maj 2024 genom att skicka ditt CV samt ett ansökningsbrev där du beskriver varför du är rätt person för tjänsten. Urvalsprocessen beräknas pågå under våren. Tjänsten ska vara tillsatt senast 15 augusti 2024.  Skicka din ansökan via Ledigajobb.se. I denna rekrytering kommer vi att tillämpa arbetsprov som del i urvalsprocessen.  Välkommen med din ansökan!
 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se