Hoppa till innehåll
Constant Clean AB logotyp

Servicetekniker Dalarna

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Therese Berntsson
Email
Servicetekniker sökes för spännande biltvättsuppdrag hos Constant Clean - vi söker i hela dalakommun

Constant Clean är ett specialistföretag med totalt ett 50-tal medarbetare verksamma med allt från försäljning och projektering, till montage av biltvättsystem, akutservice och underhåll, ett miljötänk i fokus och naturligtvis service landet runt.

Då vi ser en stor orderingång med nya spännande projekt behöver vi förstärka vårat team med en servicetekniker i Dalarna. Förutom huvudkontoret i Stockholm finns vi representerade med egen personal från Malmö till Luleå för att kunna ge bästa möjliga tänkbara service med kort varsel.

Kolla gärna in vår instagram för en inblick i vår vardag: instagram.com/carwashkings

Din huvudsakliga arbetsuppgift
Serviceteknikers huvudsakliga uppgift är att sköta service, underhålla och reparera biltvättar, reningsverk, utrustning för manuell tvätt samt kringutrustning. Montage kan förekomma.

Om dig
Vi söker en lösningsorienterad servicetekniker i Dalarna. Viktigt för oss som redan jobbar här är att du passar in i och är intresserad av att upprätthålla vår goda gemenskap. Din goda sociala förmåga hjälper dig att hantera våra kunder samt passa in i vårt glada gäng.

Som servicetekniker är du Constant Clean's ansikte utåt och har en viktig roll i att upprätthålla vårt rykte som snabbast och bäst i branschen.

Kvalifikationer

Du är en lösningsorienterad person med hög stresströskel. Vi tror att du omfamnar hellre än undviker utmaningar.

En bred allmänteknisk kompetens finns hos alla våra tekniker. Elschemaläsning och felsökning ingår i våra dagliga arbetsuppgifter. Du har god förmåga för hur man hanterar de verktyg man normalt hittar i en servicebil. Logiskt tänkande och initiativförmåga kommer att behövas då vi i huvudsak jobbar ensamma ute på fältet, gemensamt supportar vi varandra över telefon.

En god social förmåga hjälper dig hantera våra kunder samt passa in i vårt glada gäng. Branschvana meriteras.

Din profil

Vi tror att du är en glad, social, driven samt händig person och har en bred allmänteknisk kunskap.

Tunga lyft förekommer så du ska inte vara rädd för att ta i. Då vi jobbar med service och förebyggande underhåll så är mekanik, VVS och elektronik är kunskap inom dessa områden önskvärt.

Du har en känsla för kvalitet och besitter yrkesstolthet precis som dina kollegor. Ansvarstagande och förmåga att dokumentera ser vi som en självklarhet.

För att lyckas hos oss behöver du ha ett sinne för problemlösning, en känsla för kvalitet och en förmåga att driva jobb till slutförande. Hos oss hjälps alla åt och strävar i samma riktning, vi är ett sammansvetsat gäng som även tuffa dagar ser till att ha roligt ihop när vi arbetar.

Meriterande
  • Branschvana
  • Erfarenhet som servicetekniker
  • Elschemaläsning
  • Elektronik/datakunskaper
  • VVS
  • Mekanik
  • Verktygsvana
Språk
  • Svenska (krav)
  • Engelska (meriterande)
  • Tyska (meriterande)
Körkort
  • B (krav)
Detta erbjuder vi
  • Lunchförmån
  • Arbetstidsförkortning
  • Friskvård
  • Pension
  • Årliga gemensamma aktiviteter
Du ingår i serviceorganisationens härliga team med bred kompetens och stor branscherfarenhet bestående av servicetekniker, kemtekniker och serviceplanerare.

Tjänsten utgår hemifrån och vi söker en tekniker i Dalarna. Jourtjänstgöring kan även förekomma. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan nu.

Korta fakta om jobbet

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare – 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten kontakta servicechef Therese Berntsson therese.berntsson@constantclean.se
Constant Clean AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Constant Clean jobbar cirka 50 kollegor som brinner för allt som har fyra hjul och en motor - och vi älskar att prata om det! På fritiden kör vi runt i spännande färdmedel och umgås även utanför arbetsplatsen. Nu ser vi med spänning fram emot att hälsa en ny medlem välkommen till vår motorintresserade familj!