Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom till Ekonombyrån i Falköping

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redovisningsekonom och vill ta chansen att arbeta i ett modernt och välmående bolag? Vi söker nu en driven och självständig redovisningsekonom till framgångsrika Ekonombyrån i Falköping! 

 

Om tjänsten

Som redovisningsekonom på Ekonombyrån i Falköping kommer du att arbeta brett med många spännande kunder. Här erbjuder man tjänster inom löpnade bokföring, månads- och årsbokslut, deklarationer samt lönehantering. Varje kund är unik och arbetet kommer att variera utifrån deras behov. Du kommer att tillhöra ett team där man arbetar med att ha en utvecklande och stöttande roll gentemot kunderna, samt fokus på digitalisering.

Placeringsort: Falköping
Tillträde: Vid överenskommelse
Omfattning: 80-100 %
Arbetstid: Dagtid

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Löpande redovisning, bokslutsarbete, lönehantering samt rapportering
  • Upprättande av månads- och årsbokslut, årsredovisningar samt deklarationer


På Ekonombyrån erbjuds du en självständig roll med goda utvecklingsmöjligheter, både organisatoriskt och kundmässigt. Du kommer självständigt skapa din och dina kunders framgång, genom driv, framåtanda, noggrannhet och förmåga att ge god service. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara löpande redovisning, flertalet månads- och årsbokslut samt deklarationer och lönehantering.
Du kommer arbeta primärt i Fortnox, men även Monitor och BL samt Excel. 

 

Din profil

 

  • Tidigare erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå är önskvärt och du bör ha mycket god kunskap inom redovisning
  • Gjort åtskilliga månads- och årsbokslut och känner dig bekväm i arbetsuppgiften, dvs. bokslutsjälvständig
  • Har en konsultativ personlighet och förhållningssätt till din omgivning
  • Har en vilja att vara konsult och tycker om nya föränderliga miljöer
  • Har en analytisk sida med förmåga att fatta beslut 
  • God kommunikationsförmåga i både tal och skrift


För att lyckas i rollen ser vi att du har en eftergymnasial examen samt har yrkeserfarenhet som redovisningsekonom. Har du tidigare arbetat på redovisningsbyrå är det mycket meriterande. 
Du har mycket god erfarenhet inom löpnade redovisning och har även gjort åtskilliga månads- och årsbokslut, deklarationer, lönehantering och känner dig bekväm samt är drivande i dessa arbetsuppgifter. 

Som person är du flexibel, ambitiös och serviceinriktad samt är stresstålig i situationer när du behöver hantera många uppgifter samtidigt.
Du har tidigare byggt din framgång på noggrannhet och förtroende vilket är något som du ser som en självklarhet även i denna roll. 

Du trivs med devisen "frihet under ansvar" och gillar att kunna vara den kraft som driver din kund till nya framgångar!

Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. 

 

Om Ekonombyrån 

Ekonombyrån är en redovisningsbyrå som arbetar mot små och medelstora företag. Vår målsättning är att vara en personlig partner till våra kunder för att uppnå en effektiv redovisning och administration.
Vi arbetar med ständig utveckling och arbetsform via digitalisering.
Läs mer på ekonombyran.se

 

Din ansökan

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Jennifer Lindvall på jennifer.lindvall@onepartnergroup.se alt. via 073-425 56 41.
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte med din ansökan!

När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Välkommen med din ansökan!


 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se