Verkstadsmekaniker sökes för spännande uppdrag!

Om jobbet

Har du ett starkt intresse av att meka med tunga fordon och entreprenadmaskiner? Vill du ta steget vidare i karriären till ett spännande företag där det finns goda möjligheter till fortsatt utveckling? Nu söker vi en verkstadsmekaniker till vår kunds växande verksamhet i Eslöv.

Dina arbetsuppgifter

Att jobba som verkstadsmekaniker innebär ett varierande arbete med Caterpillar entreprenadmaskiner och ger dig även goda möjligheter att på sikt utvecklas till fältmekaniker hos företaget. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service och reparation av Caterpillar entreprenadmaskiner

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet som mekaniker, men vi lägger även stor vikt vid ditt intresse för branschen. Vi tror du gått en fordonsteknisk linje eller motsvarande kompetens inom tunga fordon. Du har kunskap om tunga maskiner och moderna entreprenadmaskiner. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Dina egenskaper

Vi ser att du är noggrann, strukturerad och lätt förstår kunders behov. Du tycker om att samarbeta med kollegor och är serviceinriktad i ditt arbete. Vi tror även att du trivs med att kvalitetssäkra ditt arbete och inte har några problem med att prioritera arbetsuppgifter.

Ansökningsprocess

Intervjuer kommer att hållas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Randstad AB

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 dec

Om företaget

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren.

Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att skaffa bred erfarenhet och arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas som konsult på Randstad.