Produktionspersonal för omgående uppdrag på livsmedelsföretag

Om jobbet

Är du en driven och arbetsvillig person som har tidigare erfarenhet inom produktion och livsmedel? Då skall du söka den här tjänsten!

Om jobbet
Vår kund är ett livsmedelsproducerande företag som har en av sina stora fabriker i Eslöv. Till vår kund söker vi operatörer för heltidsuppdrag med start omgående. Arbetsuppgifterna är varierande men till största del abetar du som operatör på linje. Truckkörning, plock, paketernig samt jobb i kyllager ingår också i dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan komma att utökas med tiden. Arbetstiderna är förlagd till två-skift eller ständig natt.

Om dig
Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av livsmedelsproduktion. Som person är du social och trivs med att samarbeta med andra. Du är en driven och engagerad medarbetare med hög arbetsmoral. Du är van vid fysiskt krävande arbetsuppgifter och har inga problem med tunga lyft eller monotona arbetsuppgifter.
Vi ser gärna att du har kunskap kring livsmedels-och hygienregler och en förståelse i hur en produktion fungerar.
Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort samt truckkort enligt TLP 10.

Om anställningen
Tjänsten är till en början ett konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Lindkvist på 040-6675309.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Eslöv
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Industri & Produktion
Livsmedel
Kontakt

Ring Hanna Lindkvist, 040-667 53 09

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.