EL-chef - Orkla Foods Sverige

Om jobbet

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Simrishamn, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.
Till vår underhållsorganisation söker vi nu en driven underhållsledare som ska ha det övergripande ansvaret för El- och automationsorganisationen och vars uppdrag blir att driva och utveckla avdelningen mot fastlagda mål.

Du rapporterar till Underhållschef och kommer att vara placerad på vår produktionsanläggning i Eslöv samt ansvara för 12 medarbetare som är elektriker och instrumenttekniker med 3-skifts arbete.

Arbetsuppgifter

Du har personal-, arbetsmiljö- och resultatansvar för arbetsgruppen och genom ett tydligt och driftsnära ledarskap samt god kommunikation skapar du delaktighet och rätt förutsättningar för dina medarbetare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:
  • Utveckla organisationen och säkerställa rätt prioritering av våra elresurser.
  • Ansvara för underhåll av elanläggningar och styrutrustningar i vår produktion.
  • Arbeta för ett person- och driftsäkert arbetssätt och anläggningar.
  • Ansvara för att behörighetskrävande arbeten utförs och kontrolleras enligt gällande föreskrifter.
  • Medverka till ständig förbättring och utveckling av vår teknik.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är högskoleingenjör, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet, och som har goda kunskaper inom el-, styr- och reglerteknik samt erfarenhet av produktion.

Du har flera års ledarskapserfarenhet. En viktig del av ditt arbete blir att genomföra större förändringsarbeten och/eller projekt, och du bör därför ha erfarenhet av detta samt har en förmåga att leda och entusiasmera personal vid förändringar. Det krävs att du har allmän elbehörighet.

Som person är du positiv, strukturerad och drivande. Genom ett arbetssätt präglat av fokus på ständiga förbättringar och med samarbete uppnår du engagemang och resultat Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap och personlighet. Du behärskar engelska i tal och skrift och har god datavana. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Tjänsten är på heltid och din arbetstid ska kunna anpassas till behovet av att träffa övriga medarbetare.

Kontaktperson

Då vi samarbetar med Badenoch & Clark i denna rekrytering är du välkommen att kontakta Pernilla Börjesson, rekryteringskonsult Badenoch & Clark, på telefon 073-684 70 81 alt via e-post pernilla.borjesson@badenochandclark.se om du har frågor om tjänsten.

Sök snarast då vi vid denna rekrytering tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdagen är den 16 februari 2017.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Pernilla Börjesson, 020-15 18 18

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 mars

Om företaget