Driven snickare

Frmatiden · Bygg & Hantverk · 18 nov

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av vanligt förekommande arbetsuppgifter för en snickare vilket ställer krav på att du som söker ska vara allmänt händig och flexibel. Ditt nya jobb medför många spännande arbetsuppgifter och du arbetar med stor frihet under eget ansvar.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, ansvarstagande och van att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du har vana att arbeta under deadline och besitter förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga och som person är du mycket händig och extremt noggrann. Vidare är det ett krav att du som söker har jobbat som snickare tidigare och innehar körkort.

Villkor

Start: 1/12
Placering: Eslöv
Jobbfakta
Ort
Eslöv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare

Ring Tone Ledje, 0723-016159

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 nov

Om företaget

Med proaktivitet, noggrannhet, engagemang och kunskap som ledord arbetar vår kund med bygg- och marktjänster. Företaget startades upp 1997 och har gått från 10 anställda till att nu vara 70 dedikerade kollegor.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.