CNC-tekniker

Om jobbet

Om företaget

Arbetsuppgifter

Vill du jobba som CNC-tekniker på en spännande arbetsplats under stark utveckling? Nu har du chansen!
Vår kund behöver förstärka sin organisation och söker nu en CNC-tekniker. Kunden tillverkar artiklar efter beställning, vilket gör att produktionen varierar, allt från mindre till större volymer. Mycket av tillverkningen sker i rostfritt material. De använder sig av CNC-maskiner från Mazak, Okuma, Citizen och Miyano.

Dina främsta arbetsuppgifter blir:
  • Beredning, programmering och hantering av maskinerna
  • Ritningsläsning
  • Felsökning och service
  • Stötta i produktionen
  • Kvalitetskontroll
  • Vara delaktig i att driva förbättringsarbete genom att effektivisera och optimera produktionen
Formell kompetens

Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning. Du har också flera års erfarenhet av skärande bearbetning som programmerare/beredare.

Din bakgrund

För att klara arbetet måste du behärska ritningsläsning samt ha programmeringskompetens. Har du jobbat med programmering i Mazatrol, Okuma eller Mitsubishi är det meriterande, men inget krav. ftersom kundens tillverkningsserier är av en blandad storlek innebär det en ständig variation av artiklar som ska tillverkas, därför ser vi också att du som söker är flexibel och har lätt att anpassa dig efter nya projekt.

Som person behöver du vara engagerad, driven och villig att lära dig nytt. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget, om du bara vill! För rätt person finns alla chanser att få vara med och påverka. Som CNC-tekniker måste du kunna ställa dig "på golvet" och köra en maskin, vid behov. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet, där din inställning och engagemang väger tungt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Inledningsvis anställs du hos Lernia Bemanning men målsättningen är att anställningen ska övertas av kundföretaget. Anställningen är på heltid, Skiftarbete kan förekomma.

Tillträdesdag

Tillträde sker efter överenskommelse.

Information

Ansökan gör du på Lernias hemsida, www.lernia.se senast 2016-11-13. Vi tar inte emot ansökan via e-post. Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Jobbfakta
Ort
Eslöv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Hanna Åkesson, 0722541139

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.