Personlig servicetekniker (PST)

Om jobbet

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi söker nu en personlig servicetekniker till våra anläggningar i Hörby och Eslöv. Det är du som personlig servicetekniker som sköter kontakten med kunden hela vägen från inbokning till fakturering. Som stöd finns coach och specialister men det är viktigt att du tycker om att jobba självständigt.

Kompetenskrav

Du är utbildad fordonstekniker och har jobbat som detta under ett par år samt innehar lägst B-körkort. God datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull och flexibel person som ser kundens behov, har förmågan att ge bra service och skapa goda kundrelationer

Ansökan skickas till info@bilmansson.se , märk ansökan med "PST"

Intervjuer sker löpande

Vid eventuella frågor eller övriga upplysningar kring tjänsten ring servicemarknadschef Erik Harrysson 0413-68873
Jobbfakta
Ort
Eslöv
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Kontakt

Ring Erik Harrysson, 0413-68873

Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om företaget

Bil-Månsson är ett personligt familjeföretag sedan 1922 som finns i Hörby och Eslöv. Vi är i ett expansivt skede där vi nu är totalt 92 medarbetare, säljer 2700bilar/år och omsätter 500 milj. kr. Våra nybilsmärken är Volvo, Renault och Dacia. Vi har ett av Skånes största utbud av begagnade bilar. Här finns alla biltjänster du och din bil behöver, modern serviceverkstad, däckverkstad, lack- och plåtverkstad och så kan du självklart tvätta och tanka din bil hos oss.