Yrkesstolt Transportmedabetare

Om jobbet

Se hit! Vårt gäng på transportavdelningen i Ludvika behöver förstärkning av en fordonstokig och serviceminded kollega. Tillsammans med oss blir du ansiktet utåt mot både interna och externa leverantörer.

Bli en av oss och bemöt våra kunder genom högt säkerhetstänk, trygghet och en ödmjuk yrkesstolthet.

Ort: Ludvika, Sverige
Arbetstid/varaktighet/lön: Heltid, tillsvidare, fast månadslön
Rapporterar till: Transportsamordnare, Åke Jakobsson

Din roll som Transportmedarbetare

Rollen innebär att du arbetar med spedition och utlastning som förare på antingen truck, lastmaskin eller lastbil. Vi lastar och lossar gods från interna och externa leverantörer och vi flyttar även gods mellan de olika tillverkningsprocesserna.

Vi sätter högt värde på följande erfarenheter:
  • Utbildning inom Fordon/Anläggning/Transport
  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet från verksamhet med större logistikhantering
  • Körkort C och CE
  • Truckförarbevis
  • Datavana och kunskaper inom logistikhanteringsprogram
Vem trivs här?

För att trivas hos oss bör du vara en ansvarsfull och nyfiken person som gärna ser förbättringar och nya möjligheter. Du har en positiv attityd och är serviceinriktad med kunden i fokus, liksom ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig och du hanterar engelska i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Hos oss kommer du att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar.

Ansökan senast 18 dec -2016.

Din ansökan bestående av CV och personligt brev skickas till se-hr@quantservice.com, Mailet märks med Transport Ludvika.

Vi behandlar ansökningar löpande under ansökningstiden och ber dig därför skicka ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Transportsamordnare, Åke Jakobsson:
Tfn, 010-456 64 84

HR-generalist, Malin Jarleberg:
Tfn, 010-456 64 04
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport
Lager
Kontakt

Ring Åke Jakobsson, 010-456 64 84

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Quant är världsledande inom industriellt underhåll. I över 25 år har vi förverkligat den fulla potentialen av underhåll för våra kunder. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda - vårt folk gör skillnaden. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet.

Quant i Ludvika servar främst ABB och består av två enheter, den ena enheten ansvarar för underhållsutveckling, förebyggande och avhjälpande underhåll, den andra ansvarar för transportservice och restproduktshantering för våra kunder. I Ludvika är vi idag ca 115 personer.

Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten då flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. I dag har vi ca 2500 medarbetare världen över.