Webbutvecklare sökes till Borlänge!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en driven och engagerad person? Har du kunskaper inom .NET-utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!
Vi söker nu dig med erfarenhet av webbutveckling och som brinner för det du gör. Uppdraget är på 6 månader med chans till förlängning. Arbetstiderna är kontorstider måndag-fredag. Vår kund arbetar med moderna teknologer och även med ramverk som MVC, Bootstrap, Enity och Framework. Du kommer också att få arbeta med stora kunder och vi ser därför att du som person gillar utmaningar och har lätt för att samarbeta. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt person.

Kunskaper för uppdraget

För att vara en passande kandidat till tjänsten ser vi gärna att du har minst 1 års erfarenhet av webbutveckling. Du bör även ha tidigare erfarenheter från MVC, .NET och SQL. Att du brinner för webbutveckling och gillar utmaningar är ett krav. Du behöver även vara ett lagspelare som kan sammarbeta väl med alla sorters människor. Du ska behärska både svenska och engelska. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag!
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!