Vill du bli vår kunds nästa tekniska förvaltare?

Om jobbet

Är du den perfekta blandningen mellan härlig händighet och tillmötesgående kundbemötande? Går du igång på att hitta alternativa lösningar och att använda din tekniska bakgrund? Om du känner- JA! Läs vidare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en teknisk förvaltare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en anställning hos kundföretaget.

Vår kund är en fastighetsägare i utveckling och eftersom de expanderar söker vi efter deras nästa stjärna.

Arbetsuppgifter

Eftersom vår kund är i en tillväxtfas kommer du vara den första tekniska förvaltaren på kontoret i Borlänge och ansvara för ditt arbete självständigt. I Borlänge sitter även affärsansvarig. Din närmsta chef sitter i Sundsvall och du har dina kollegor utspridda över Norrland vilke du har tät kontakt med via Skype och telefon.

Som teknisk förvaltare är ditt ansvar att utföra planerade underhåll på företagets hyresfastigheter, utföra kundanpassningar i små och medelstora projekt på fastigheter i Gävle/Dalarna. Till dessa projekt tar du in entreprenörer och fungerar som arbetsledare. Du kommer arbeta dynamiskt och använda din kreativa sida för att lösa diverse problem och vara hjälpt av din händighet och tekniska ådra. I rollen ingår även en del administration som hantering av inkommande fakturaflöde och felanmälningar, ca 25-30 % utgörs av kontorsarbete och resterande tid är du ute på objekt eller entreprenad.

Dina vanligaste arbetsuppgifter är:
  • Genomföra planerade underhåll på fastigheter
  • Arbeta med kundanpassningar för hyresgäster
  • 25-30 % administration
Vi söker dig som

Du har en teknisk bakgrund av något slag, kanske installation, bygg, teknik eller entreprenad. Du är händig, teknisk och har ett gott kundbemötande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget: Initiativtagande, kreativ, servicemedveten och lösningsorienterad. Då arbetet är dynamiskt och du kommer arbeta med problemlösning ser vi gärna att du identifierar dig med dessa egenskaper.

START: Vid årsskiftet, eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Borlänge
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Vår kund är ett fastighetsbolag i snabb utveckling med en stabil grund på den Norrländska marknaden.
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Anläggningsarbete
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om företaget

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.