VERKSAMHETSCHEF till LSS-boende i Mora

Om jobbet

Funderar du på att byta jobb? Kanske detta är något för dig?

Vill du var med och arbeta med människor där du medverkar till att skapa ett bra klimat enligt våra värderingar och utifrån den lagstiftning och riktlinjer som finns är detta kanske rätt jobb för dig.

Vi söker dig som vill vara med i vårt företag som just nu expanderar. Den 1/1 2017 startar vi ett LSS-bende på Ljungvägen i Mora kommun där du kommer att arbeta.

Vi söker dig med högskoleutbildning som beteendevetare, socionom, sociala omsorgsprogrammet eller likvärdig. Du har erfarenhet från arbete inom funktionsnedsättning. Chefserfarenhet är ett krav. Om du har erfarenhet av KBT, MI, ART eller andra utbildningar är det meriterande.

Krav måste uppfyllas för att bli aktuell för denna tjänst, i riktlinje med Inspektionen för Vård och Omsorgs krav för godkännande av verksamhetschef för LSS-boende. Verksamheten utgår från att det inte finns hopplösa eller omöjliga klienter, det finns bara mer eller mindre utmanande situationer med problemlösning.

Som ledare är du lyhörd, en glad person, flexibel, van att fatta beslut och har ett stort engagemang. Officepaketet behärskar du utan problem likaså hanterar du det svenska språket i tal och skrift obehindrat.

Du är en god kommunikatör och har förmågan att låta dina medarbetare växa och ta ansvar. Viktigt är att värna och utveckla goda relationer med myndigheter, organisationer, klienterna och deras anhöriga.

B-körkort är ett krav.

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen inom Alternatus. Inom företaget finns goda möjligheter till utveckling inom arbetet men även inom företaget.

Vi har ett förmånligt friskvårdavtal.

Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på 50-100% och vi i tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi har individuell lönesättning.

Upplysningar
Emelie Hjelm Bonin, partner, 070-416 83 88

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 nov

Om företaget

LIVET ÄR BITTERLJUVT.

Vi lever i en värld som dagligen pendlar mellan ljus och mörker, som kan vara hänsynslös men också häpnandsväckande vacker. Precis som våra egna historier.
Människors handlingar är ett resultat av omständigheter de inte nödvändigtvis styr över.
Vårt jobb är att slåss för att alla skall få den förståenlse och det stöd de behöver för att komma vidare. Vår tro på individen är villkorslös och tillsammans hittar vi en plats i vår bitterljuva värld.
Alternatus värnar om att medarbetare och klienter skall vara delaktiga i de beslut som gäller dem och genom samverkan mellan olika aktörer skapa det bästa möjliga för en enskilde.

Alternatus AB är ett ungt företag men inom företaget finns stor kompetens och erfarenhet av att arbeta i större bolag bland annat med entreprenadsdrifter. Idagslägen finns det inom företaget HVB-hem, familjehm, LSS-boende och stödboende inom socialpsykiatri samt stödboende i lägenheter. Vi har erfarenhet av att både starta upp och ta över befintliga verksamheter.


Hitta hit

Visa var