Underhållstekniker Lyft

Quant · Teknik & Ingenjör · 11 dec

Om jobbet

Vad gör Quant?
Quant är världsledande inom industriellt underhåll. Nordic Capital förvärvade ABB Full Service från ABB-koncernen i slutet av 2014, då hela verksamheten flyttades över till det nya bolaget under namnet Quant. Enheten består av 2500 medarbetare i 30 länder. I över 25 år har ABB Full Service, numera Quant, varit marknadsledande inom professionella industriunderhållstjänster. Från att inkludera god säkerhetspraxis och bygga rätt underhållskultur, till att optimera underhållskostnader och förbättra anläggningens prestanda. För mer information läs vidare på www.quantservice.com
Quant i Ludvika servar främst ABB och består av två enheter, den ena enheten ansvarar främst för förebyggande och avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar, den andra ansvarar för transportservice och för restprodukthantering för våra kunder. Vi är idag ca 115 personer.

Din roll som underhållstekniker Lyft
Rollen innebär att du arbetar med utförande och utveckling av förebyggande och avhjälpande underhåll. Det innebär att i praktiken kommer du att hålla regelbunden kontakt med både operatörer och driftansvariga samt tillsammans med våra kunder prioritera planerbart och förebyggande underhåll. Inom Lyft gruppen arbetar vi främst med traverser, rullportar, lyftverktyg, handverktyg och quickliftar. Du kommer att ansvara för inspektioner och regelbundna kontroller av traverser. Du medverkar i förbättringsgrupper tillsammans med kund. I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med driftsäkerhet ex rotorsaksanalyser. Vi arbetar dagtid, 2-skift, 3-skift och även beredskapstjänst ingår.

Vem trivs här?
För att trivas hos oss ska du ha en positiv inställning till proaktivt förbättringsarbete. Du bör ha god erfarenhet av underhållsarbete inom industrin. Du ska ha gymnasiekompetens med teknisk inriktning och gärna någon eftergymnasial utbildning. Fördel om du har erfarenhet från Maximo, vårt underhållssystem. För att lyckas i din roll ska du ha en positiv attityd, vara kommunikativ och serviceinriktad med kunden i fokus. Som person är du nyfiken, utåtriktad och ett föredöme när det gäller säkerhet. Din förmåga att kommunicera är viktig och kan du hantera engelska i både tal och skrift är det meriterande. Du behöver ha körkort då vi använder servicebilar på området. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom travers eller lyftverktyg.

Vad erbjuder vi?
Du kommer att ingå i vårt serviceteam på ca 70 personer. Vårt främsta mål är att leverera produktivitets höjande och kostnadseffektiva tjänster. Vi erbjuder ett varierande arbete där du får använda dina goda yrkeskunskaper för att utföra och utveckla förebyggande underhåll på våra kunders produktionsutrustningar. Du kommer att arbeta i ett nytt bolag som skapar utmaningar tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder dig Quant´s globala organisation med stora möjligheter till utveckling och kompetensöverföring i Sverige och globalt.

Är du intresserad?
Tjänsten innebär anställning hos Quant och vi samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Du skickar in din ansökan via: www.adecco.se och lediga jobb. Vi behandlar ansökningarna löpande under ansökningstiden och ber dig därför att skicka in ditt CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 11 december 2016. Eventuella frågor besvaras av Adeccos Rekryteringskonsult Catrine Wikström på tel: 023 -70 55 94.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Catrine Wikström, 023-70 55 94

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.