Teknisk montör Ludvika

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning montörer. I rollen som montör kommer din främsta arbetsuppgift vara att utföra komplicerad montering av aggregat men även andra arbetsuppgifter i verkstaden kan förekomma (tex. delmontering, slangtillverkning, plockning, elmontage). Produkterna är av tyngre karaktär och innehåller el- och mekanikkomponenter. Travers och truck används i arbetet. Arbetet kräver stor precision och kvalitetsmedvetenhet.

Din profil

Vi söker dig med gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning, eller arbetslivserfarenhet inom området. Vi tror att du har ett tekniskt intresse och är praktiskt lagd i din natur. För tjänsten krävs att du förstår ritningsläsning och har en bred förståelse för el och mekanik.

För att trivas i rollen som montör krävs att du är en teamorienterad person som gärna samarbetar med andra samtidigt som du klarar av att ha frihet under ansvar. Du brinner för att alltid göra ditt bästa och hjälper gärna dina kollegor om det behövs.

Som person beskrivs du som noggrann, ansvarsfull och flexibel. För att passa in i vår profil samt hos våra kunder är det ett krav att du är en ödmjuk lagspelare som är engagerad och positiv i din natur.

Krav för tjänsten:
  • Gymnasieexamen med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet inom området
  • Förståelse för och tidigare erfarenheter av att arbeta med montering av el och mekanik
  • Flytande i tal och skrift på svenska
  • Förståelse för ritningsläsning
  • Traverskort
Meriterande för tjänsten:
- Truckkort A och B

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning
Start: Omgående (september/oktober)
Omfattning: Heltid

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Janne Henriksson på 073-3512723 eller Linn Skoglund på 0733-512719. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-10-31.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Kontakt

Ring Jan Henriksson, 0733-512723

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se