Tekniker till M-Bilar Group i Falun

Om jobbet

Till M-Bilar Group i Falun söker vi en erfaren och utvecklingsinriktad tekniker som vill arbeta med BMW, ledande teknologi och ett modellprogram av bilar i världsklass!

M-Bilar Group är sedan 1994 återförsäljare av BMW och har idag tre fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås och Falun med försäljning av nya och Premium Selection bilar, service, tillbehör och reservdelar. Totalt har företaget 52 anställda. Läs mer på www.mbilar.bmw.se

Din roll som Tekniker
Som tekniker arbetar du i vår anläggning och verkstad i Falun. Du kommer att vara specialiserad tekniker för leverans av högkvalitativt servicearbete för BMW och självständigt driva arbetet med arbetsorders för service, reparationer, elektronik och felsökning. Du tillhör ett team på 3 tekniker och samarbetar med servicerådgivarna för att ge våra kunder bästa möjliga service och rådgivning.

Vem trivs här?
Hos oss på M-Bilar strävar vi alltid efter att ge våra kunder en serviceupplevelse utöver det vanliga, det är därför viktigt att du som tekniker gillar mötet med kund och att du är bra på att ge service och rådgivning. För att lyckas i rollen vill vi att du har några års erfarenhet av arbete som tekniker samt en treårig fordonsteknisk utbildning. Du har arbetat med komplex felsökning, har god datavana och är bekväm med att arbeta med affärssystem inom motorbranschen, t.ex. Kobra. Som person brinner du för den senaste tekniken och gillar att utvecklas inom ditt område som tekniker. Du är social, utåtriktad och bra på att samarbeta med andra samtidigt som du har god förmåga att arbeta självständigt och driva det egna arbetet framåt med goda resultat. Du är noggrann, strukturerad och har god känsla för kvalitet i stort som smått.
Har du AC-behörighet samt tidigare erfarenhet av att ha arbetat med BMW-bilar är det meriterande. Du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift, för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Vad erbjuder vi?
M-Bilar präglas av framåtanda och viljan att ständigt utvecklas för att göra våra kunder nöjda. Hos oss får du en roll som BMW tekniker där du får möjlighet att arbeta med den senaste innovationstekniken såsom BMW eDrive - den modernaste Plugin Hybrid tekniker, Laserljus och motorer med drivlineteknik i världsklass.
På M-Bilar tror vi på att det är viktigt med arbetsglädje och att ha roligt ihop, trivs vi tillsammans så kommer det att upplevas av kunderna som kommer till oss!

Välkommen med din ansökan!
Ansök genom att maila till jerker.rogstrom@mbilar.com, har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det också bra att kontakta Jerker Rogström på tel. 010-1605723. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och därför gärna att du skickar in din ansökan snarast.
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Ring Marie-Louise Bååth, 08-598 982 61

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget