Svetsansvarig till etablerat företag i Avesta!

Om jobbet

Är du redo för nästa utmaning? Har du certifierad IWS och trivs bra i rollen som arbetande svetsansvarig? Då ska du söka tjänsten som svetsansvarig till vår kund i Avesta!

Om arbetet
Vår kund söker en svetsansvarig till deras verksamhet som finns placerad i Avesta med uppdrag i närliggande områden. Företaget är väletablerat och arbetar med flera kunder och har verksamhet såväl i direkt anslutning hos kunderna som i den egna verkstaden. Du kommer att arbeta nära dina kollegor och ingå i ett team med mycket kompetens och erfarenhet inom svets och montage. I din roll som arbetande svetsansvarig kommer även du att utgöra en självklar del av arbetsteamet. Du kommer utöver tillsyn och kontroll vid svetsning även arbeta med svetsning av grövre material i mestadels svart stål men också svetsning i aluminium och rostfritt material.

Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom svetsning och som är certifierad enligt IWS. Din tidigare erfarenhet av arbete med svetsning samt goda förståelse för stålbyggnationsstandarden SS-EN 1090-1 samt ISO 3834 ger dig de nödvändiga kunskaperna för att lyckas i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, ansvarsfull och som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning IWS
  • Mycket god kännedom om branschens standarder och krav enligt SS-EN 1090-1 samt ISO 3834
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som svetsansvarig är en direktrekrytering till vår kund och du som slutkandidat kommer att få ett erbjudande om anställning direkt hos kunden. I denna rekrytering har vår kund valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.