Socialsekreterare sökes för uppdrag omgående

Om jobbet

Om uppdraget

Socialsekreterare sökes för uppdrag omgående i 3-4 månader framöver i Hedemora. Tjänsten är på deltid och du arbetar då några dagar i veckan.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på vuxensektionen med människor som lider av missbruksproblem. Du kommer även att genomföra utredningar.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Du som söker tjänsten har minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare. Du har arbetat med vuxna människor som lider av missbruksproblem. Du har även erfarenhet av att genomföra utredningar.
Jobbfakta
Ort
Hedemora
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Socionom

Ring Johan Perttu, 072-598 22 03

Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 okt

Om företaget