Snöskottare Deltid

Om jobbet

Om företaget

För kunds räkning söker vi snöskottare till Borlängeområdet.

Dina arbetsuppgifter

Som snöskottare kommer du att handskotta olika områden i Borlänge som t.ex. på lastkajer, utanför ingångar, entréer, parkeringar samt i parker.

Uppdraget är helt beroende av väder och startar när det kommer snö, vilket innebär att du inte är garanterad några timmar utan kommer att vara tillgänglig vid behov och kan hoppa in med kort varsel. Arbetet kan komma att bedrivas på obekväm arbetstid såsom sena kvällar, tidiga morgnar samt på helger.

Din profil

Vi vänder oss till dig som gillar att ta i, jobba fysiskt och är uthållig. Du har en positiv inställning till att arbeta utomhus oavsett väderlek samt är noggrann och punktlig.
Du som söker denna tjänst har en annan huvudsaklig sysselsättning som t.ex. studier på minst 50 % .
Körkort B är meriterande då det kan förekomma bilkörning mellan områdena. Vi ser gärna att du bor i närheten av områdena Falun eller Borlänge.

Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Therese Lindström på 0733-512716, therese.lindstrom@clwork.se eller Linn Skoglund på 0733-512719, linn.skoglund@clwork.se. Vi kommer att intervjua löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdagen är 30/11-2016. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Anställningens omfattning: vid behov
Anställningens form: behovsanställning
Arbetstider: väderberoende, obekväma arbetstider kan förekomma
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
4
Yrkesområde
Övrigt
Kontakt

Ring Therese Lindström, 0733512716

Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 nov

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se