Servicetekniker för kortare uppdrag i Ludvika sökes omgående

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för IT och är tillgänglig på heltid för ett kortare uppdrag i Ludvika? Toppen! För just nu söker vi dig med god datavana som vill vara med och installera mjukvara inför leverans av datorer. Tjänsten startar omgående, så sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning två servicetekniker med start omgående. Uppdraget kommer att pågå under cirka två veckor för arbete i Ludvika.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult ute hos kund.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera mjukvara på datorer för att förbereda dem inför leverans. Arbetet kan även innebära en viss kundkontakt då du även kan få överlämna, och eventuellt installera dessa hos kund. Du kommer att få upplärning på plats av serviceteknikerna som arbetar hos kunden idag.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
 • Standardkonfigurering av datorer
 • Att vid behov leverera och installera datorerna och dess tillbehör
Tjänsten passar dig som vill ha en meriterande erfarenhet genom ett rikstäckande serviceinriktat företag. Här får du möjligheten att komma in hos Academic Work och få med dig värdefulla kontakter inför framtiden.

Vi söker dig som
 • Har goda generella IT-kunskaper
 • Har ett intresse för teknik
 • Bor i, eller i närheten av Ludvika
 • Kan starta omgående och jobba heltid under två veckor
Det är meriterande om du..

* Har en gymnasieutbildning med IT-inriktning

Som person är du ansvarsfull och flexibel samt har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Då du kan komma att ha kontakt med företagets kunder är även social kompetens en viktig egenskap.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, cirka 2 veckor
 • Placering: Ludvika
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är en ledande serviceleverantör av teknisk utrustning, med ett stort antal serviceställen och anställda i hela Norden. Serviceordrar, inkl. onsite service levereras till både företag och privatpersoner i form av installationer, transporter och mjukvarutjänster.