Servicetekniker - Avesta

Om jobbet

Till vår verksamhet Vattenkraft Sverige söker vi nu

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter


Vi söker nu en servicetekniker med elbakgrund till verksamhetsområdet Vattenkraft.

Du kommer främst att jobba med drift och underhåll enligt förutbestämda planer. Även akut avhjälpande underhåll och reparationer ingår i dina arbetsuppgifter. Beredskapstjänstgöring ingår i befattningen.
  • Identifiera fel, dokumentera och skriva notifikationer.
  • Ansvara för att arbetena utförs enligt gällande HSEQ regelverk.
  • Ansvara för att arbetena utförs inom planerad tids- och kostnadsram.
  • Avrapportera arbetsordrar.
  • Bereda akuta arbeten.
  • Föreslå förbättringar gällande drift, underhåll och verksamhet.
Stationering

Tjänsten innebär stationering i Avesta. Resor och arbete på annan ort kan förekomma Stationeringen ingår i arbetsområdet mellersta - nedre Dalälven.

Utbildning & kompetens

Du har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet inom el med inriktning mot drift och underhåll. Vi vill att du har några års yrkeserfarenhet. Du arbetar på ett analytiskt, noggrant och riskmedvetet sätt. Dessutom arbetar du bra i team, men utför arbetsuppgifter även självständigt då det krävs. Du tycker om utmaningar samt är initiativrik och flexibel.
  • God datorvana
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift
Ytterligare kunskaper, inom mekanik eller hydraulikområdet är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi har valt våra rekryteringsvägar och undanber kontakt från annonsörer och rekryteringsbolag.

Kontaktperson;

Per Avander

Team Manager Bilfinger Hydro Power

mobil: 070-5263343
Jobbfakta
Ort
Avesta
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 jan

Om företaget

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.