Säljledare ansvar förbutik & kassaförsäljning - Coop Ludvika

Om jobbet

Kunden i våra butiker ska inte bara mötas av bra varor till bra priser, vi vill även att de varje dag upplever matinspiration, intressanta händelser, överraskningar och inte minst får ett bra personligt bemötande från all vår personal. Verklig framgång bygger på att vi älskar våra jobb, matglädje och visar äkta omtanke för våra kunder!

Som säljledare har du ansvaret för försäljning, resultat, bemanning, personalplanering, schemaläggning och att säkerställa konceptet inom ditt område. Du ansvarar för dina medarbetares dagliga arbetssituation och genom ditt ledarskap skapar du förutsättningar för dina medarbetare att lyckas i sin roll. I din roll som säljledare ingår du i ledningsgruppen och vi har gemensamt totalansvaret för butikens resultat och utveckling

I ditt arbete ingår att:
 • Leda försäljningsarbetet inom ditt ansvarsområde
 • Skapa en säljande inspirerande miljö i butiken
 • Säkerställa den dagliga driften - bemanning, varuförsörjning, prisvård mm
 • Följa upp utvecklingen av försäljning, budget och marginaler
 • Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
 • Ansvara för det dagliga personalarbetet såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
 • Aktivt medverka till att Coops hållbarhetspolicy efterlevs och att vi arbetar med vår vision, kundlöfte och våra värderingar.
Vi lägger stor vikt vid ditt ledarskap, din tydlighet, din inspirations- och kommunikationsförmåga samt att du har ett coachande och stöttande förhållningssätt och arbetar aktivt med att utveckla dina medarbetare.

Dina kvalifikationer och utbildning:
 • Gymnasieutbildning är ett krav
 • Eftergymnasial utbildning eller högskola är meriterande
Din Erfarenhet/kompetens:
 • Bred erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning, gärna förbutik och kassaledning.
 • Dokumenterat goda resultat av försäljning i detaljhandeln
 • Dokumenterad erfarenhet av att leda personal är meriterande
Vi söker dig som har stort fokus på försäljning och en stark drivkraft att skapa lönsamhet. Du är kreativ och inte rädd för att testa nya vägar i ditt arbete. Vidare gillar du att arbeta i en ständig utveckling, ser och agerar utifrån hela butiken. Andra utmärkande egenskaper hos dig bör vara social, lyhördhet, god kommunikationsförmåga, uthållighet samt förmåga att kunna fatta beslut.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, krävande och utvecklande arbete i ett företag som har många möjligheter för dig som vill utveckla och utvecklas. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten är en heltidstjänst.

Vill du veta mer ta kontakt med butikschef Andreas Qvistberg, tfn 010 741 22 31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 24 oktober 2016.

Ansökan lägger du in via hemsidan www.coopmitt.se under lediga jobb.
Jobbfakta
Ort
Ludvika
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Andreas Qvistberg, 010 741 22 31

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

Coop Mitt är ett detaljhandelsföretag som ägs av ca 230 000 medlemmar. Föreningen består av 66 butiker inom koncepten Coop Nära, Coop Konsum, Coop Extra, Coop, Coop Forum samt Coop Bygg. Butikerna ligger i Gästrikland, Hälsingland, Dalarna, norra Uppland samt norra Västmanland