Säljare

Om jobbet

Aspira fortsätter expandera och vi söker nu en engagerad juniorsäljare som vill utvecklas tillsammans med oss.
Som juniorsäljare hos Aspira får du handledning av erfarna säljare och du får tid att utvecklas och lära företagets medicintekniska produkter och den säljprocess som sjukvård och landsting förväntar sig få från oss som leverantör.

Vi söker dig med någon form av teknisk utbildning, gärna medicinteknisk.
Det är viktigt att du har god datorvana och kan arbeta i Word, Excel mfl. program i PC-miljö. Du inser vikten av att arbeta strukturerat med försäljning och kundadministration. Har du erfarenhet från arbete inom/med sjukvården eller med offentliga upphandlingar är det meriterande.

För att passa i rollen bör du ha lätt att kommunicera på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi arbetar över hela Sverige vilket medför en hel del resor med övernattningar, körkort är således ett krav.

I ditt arbete ingår bl.a. att skapa förutsättningar för kundmöten och genomföra dessa. Ditt arbete skall präglas av viljan att skapa goda långsiktiga relationer med såväl nya som befintliga kunder.
Du kommer att vara stationerad i Borlänge/Duvnäs och arbeta under ledning med försäljning samt olika projekt för att styrka vår position på marknaden.
Du får möjlighet till kontinuerlig utbildning och utveckling inom vår organisation.

Som person är du ambitiös, samarbetsvillig, utåtriktad och lyhörd. Du har lätt för att prata med, och inför folk. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas till medicinteknisk säljare i ett väletablerat företag med god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Jan-Erik Löfkvist, på tel 070-6336661. Vi arbetar intesivt med att finna rätt medarbetar så ansök gärna så fort som möjligt!
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Mejla eller ring Jan Erik Löfkvist, 070-6336661

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Aspira Medical AB grundades 1992 och är idag en betydande levarantör av medicinteknisk utrustning till landstingens sjukhus och vårdcentraler, privat sjukvård samt hälsocentraler och vårdhem.

Vi arbetar med egentillverkade produkter inom området medicinska gasanläggningar. Vi arbetar också med ett antal agenturprodukter, några som kan nämnas är: operationslampor, undersökningbelysning, infusionsstativ, produkter för barn/neonalavdelningar, intensivårdskuvöser, babysängar och skötbord. Produkter för att aktivt värma patienter. m.fl. produkter, se vår hemsida.


Hitta hit

Borlänge Visa på karta

Visa var