Sågverksoperatör

Om jobbet

Vi förstärker nu vår produktion med nya medarbetare och arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att övervaka driften, enklare felsökning och operatörsunderhåll.

Vi söker dig med lämplig teknisk utbildning och erfarenhet av att arbeta i produktion. Det är en fördel om du har gått industriella programmet, elprogrammet eller något program med teknikinriktning. Du får gärna även ha erfarenhet av styr- och reglerteknik samt erfarenhet av liknande arbetauppgifter. PLC-vana och allmänna datakunskaper är meriterande.

Truckkort är meriterande.

Vi behöver dig som är noggrann, kvalitetsmedveten, problemlösande och trivs med att arbeta i högt tempo. Vi fäster stor vikt vid din samarbetsförmåga och flexibilitet.

Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 11 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Moelven är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen är uppdelad i tre divisioner, Timber, Wood och Byggsystem.
Moelven Dalaträ AB ingår i Timberdivisionen och är beläget i Mockfjärd i Gagnefs kommun. MDT är ett furusågverk med 60 anställda och en årsproduktion på c:a 150 000 m3. Den högkvalitativa timmerråvaran köps lokalt tillsammans med Bergkvist Insjön i det samägda bolaget Weda Skog AB.