Roligt och spännade extraarbete!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett intresse av teknik, att knyta kontakter och skaffa bra erfarenhet under studietiden? Då är detta tjänsten för dig!
StudentConsulting söker nu för en kunds räkning dig som studerar och vill arbeta extra vid sidan av dina studier. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult på vårt kundföretag som är verksamt inom processindustrin med inriktning på kemikalier i Borlängeområdet.

Uppdraget är flexibelt och du styr själv dina möten. Arbetsuppgifterna utförs främst dagtid, vardagar. Arbetsuppgifterna innebär att du bokar möte med kund, utför provtagningar samt kontroll av förbrukning och utrustning ute hos företaget. Uppdraget kommer att starta så snart vi hittat rätt person, det kommer att pågå löpande, och börjar med säkerhetsutbildning och några dagars introduktion. Du bör vara tillgänglig för jobb minst 1 dag i veckan. För rätt person finns även goda möjligheter att på sikt bli direkt övertagen av kund efter studierna.

Kunskaper för uppdraget

Du har ett intresse för teknik och kan tänka dig att arbeta i fabrik. För att vara aktuell för tjänsten är du studerande på minst 50 %. B-körkort är ett krav och tillgång till en egen bil är en fördel. Som person ser vi att du motiveras av sociala kontakter, är ansvarstagande och driven samtidigt som du är resultatfokuserad. Noggrannhet och mogenhet är av stor vikt då du arbetar med farliga ämnen. Stämmer beskrivningen in på dig? Sätt fart på din karriär och ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!