Ridskolechef/ridinstruktör vikariat, Bjursås Ridklubb

Om jobbet

Bjursås Ridklubb är en ideell förening med ca 200 st medlemmar och drygt 100 ridande. Vi har en egen anläggning som är under utveckling, för närvarande har vi ridhus 20x60, en utebana och stall med 18 platser.

Klubben har 13 lektionshästar/-ponnyer. Vi har anställda stallansvariga. Konferens- och lägergård finns på anläggningen. Vår anläggning ligger högt belägen i Bjursås i Dalarna i en naturskön miljö, (två mil från Falun). Närhet till Bjursås Ski Center, elljusspår, bra skola och närservice.

Då vår nuvarande ridskolechef ska gå på mammaledighet söker vi dig som vill utveckla och driva vår verksamhet. Du är positiv, har pedagogisk läggning och har lätt för att samarbeta. I tjänsten ingår: undervisning av elever i olika åldrar och på olika kunskapsnivåer, planering av verksamheten, skötsel och utbildning av ridskolans hästar, det kan också förekomma stalltjänst ibland. Tjänsten innebär arbete kvällstid.

Stallplats kan erbjudas.

Vi vill helst att Du är godkänd instruktör, minst level 2 utbildning el motsvarande. Du är en positiv, ödmjuk och ansvarstagande person som har lätt för att samarbeta med andra. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och referenser.

Tjänsten är ett vikariat på 100 %, initialt from 1 jan - 30 juni 2017 med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde 1 jan 2017 eller efter överenskommelse.

Avtalsenlig lön enl. kollektivavtal Almega Tjänsteföretagen-Ridinstruktör.

Sänd ansökan med referenser senast 6 november 2016 till:

E-post: Angelica@bjursasridklubb.se Frågor besvaras av Maria Engblom 073-7775852 eller Angelica Engvall 070-2260269

Hemsida: www.bjursasridklubb.se
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Vikariat
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget


Hitta hit

Visa var