Om jobbet

Som regionchef (RC) är du ledningens representant på din region och ansvarar för att förverkliga din regions uppsatta mål. Du har personal-, arbetsmiljö- resultatansvar och är kontaktperson för regionens delägare. Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i en utåtriktad roll med mycket personal och kundkontakter. Du har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt, samt ett engagemang för att motivera och leda andra. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare chefsroller och gärna då med personalansvar. Du ska vara van att ta ansvar för och kunna jobba mot uppsatta budgetmål, samt på egen hand skapa de delmål som behövs för att nå dessa.

Erfarenhet från transport- och maskinbranschen är meriterande men inte ett krav.

Körkort *B är ett krav.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Daniel Eriksson, 0243-25 37 91

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

MaserFrakt koncernen består i huvudsak av MaserFrakt AB, MaserFrakt Anläggning AB, MaserFrakt Distribution AB. Koncernen har ca: 140 personer anställda som finns placerade på våra kontor i Gävle, Sandviken, Hofors, Borlänge, Falun, Avesta, Ludvika, Vansbro och Älvdalen. Verksamheten bedrivs med ca 1200 maskin- och fordonsenheter. Koncernens omsättning uppgår till ca 1,7 miljarder kronor.


Hitta hit

Visa var