Redovisningskonsult

Om jobbet

Är du en serviceinriktad och driven redovisningskonsult som söker nya utmaningar?

Vi söker en redovisningskonsult till vårt kontor i centrala Falun. Många nya uppdrag gör att vi växer och behöver anställa ytterligare en redovisningskonsult. Ecofront Ekonomi och Redovisning AB har idag sju anställda.

Vi hjälper våra kunder med redovisningstjänster samt aktiv ekonomistyrning för såväl småföretag till koncernbolag. Vi ser stora möjligheter i nya digitala lösningar och strävar efter att ligga i framkant för att utveckla framtidens tjänster.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. I rollen ingår att ge företagsekonomisk rådgivning och hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter. Tillsammans med kollegorna kommer du också vara med att hitta framtidens digitala lösningar för våra kunder.

Vem söker vi?
Vi söker dig som arbetat som redovisningskonsult tidigare. Vi ser gärna att du har YH-utbildning som redovisningskonsult eller ekonomexamen i grunden men erfarenhet av att ha arbetat som redovisningskonsult och dina personliga egenskaper värderas högre. Vi söker dig som självständigt kan sköta bokslut och deklarationer. Meriterande är om du även har erfarenhet av att arbeta med koncernbokslut.

Som person är du glad, positiv och har en hög social kompetens. Du tycker om att bygga relationer och är förtroendeingivande. Du brinner för att ge god service och är problemlösande i ditt arbetssätt. Att du arbetar strukturerat, är noggrann och ansvarstagande är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du är nyfiken på nya digitala lösningar och tjänster som finns på marknaden då vi strävar efter att ligga i framkant inom området.

Vad erbjuder vi dig?
Vi är en redovisningsbyrå där vi strävar efter att ha roligt på jobbet och att ge våra kunder god service. Vi har högt i tak och en miljö där vi hjälper varandra. Vi är också öppna för nya idéer om framtidens sätt att arbeta med redovisning.

Om ansökan
Varmt välkommen med din ansökan; personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2016-10-30. Din ansökan skickar du till ansokan@ecofront.nu.

Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Joakim Dofs på joakim@ecofront.nu, eller tel. 023-702 22 45.
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Skatt
Kontakt

Mejla Joakim Dofs

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget


Hitta hit

Visa var