Redovisningsekonom med erfarenhet av årsredovisning!

StudentConsulting · Ekonomi · 19 dec

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du en självständig redovisningsekonom med gedigen erfarenhet av årsredovisning? Har du lätt för att sammarbeta med andra, noggrann och är analytisk? Har du tidigare arbetat på en redovisning/revisionsbyrå? Då kan du vara den vi söker!
För kunds räkning söker vi nu en engagerad och driven redovisningsekonom som har minst 5 års erfarenhet från att arbetat med årsredovisning och lätt att kommunicera med andra. Du kommer att arbeta på kundens ekonomiavdelning i Borlänge måndag-fredag, kontorstider. Uppdraget förväntas tillsättas omgående och pågå i 4-5 månader, och man ska stötta sina kollegor och fungera som ett bollplank för eventuella frågor som kan uppstå kring årsredovisningen. Som redovisningsekonom hos vår kund ska du ha kunskaper för att självständigt kunna arbeta med årsredovisningen, löneskatt och kontrolluppgifter.

Kunskaper för uppdraget

Vi ser gärna att du har arbetat på en redovisnings/revisionsbyrå tidigare. Att självständigt kunna arbeta med årsredovisning och kontrolluppgifter är ett krav. Utbildning inom ekonomi och redovisning är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska språket och kan obehindrat tillgodogöra dig information och kommunicera med kollegor.

Vi ser att du är prestigelös, bra på att hantera många saker samtidigt samt väldigt öppen som person. Du har lätt för att se vad som behövs göras och räds inte för att ta initiativ samt fråga kollegor om dem behöver hjälp.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig? Sök redan idag då tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person för tjänsten!
Jobbfakta
Ort
Borlänge
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!