Projektledare beläggning

Om jobbet

Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.
Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens och samhällets utveckling. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om.
Projektledare beläggning

Arbetsuppgifter
Som projektledare planerar, genomför och utvecklar du beläggningsunderhållet på vägnätet i Dalarnas län, genom både förebyggande och långsiktigt underhåll. Du arbetar mot uppställda mål och driver affärer inom ett utpekat geografiskt område. Ett strukturerat och systematiskt förbättringsarbete inom den egna verksamheten är en naturlig del av din vardag.

I rollen tar du fram beställningsunderlag och deltar i upphandling av nya entreprenader. Du har ansvar för budget i planerings- och genomförandeskedet samt i uppföljningen av ditt projekt. Du säkerhetsställer att Trafikverket får det vi har beställt/upphandlat. Utöver att vara projektledare för projekten innebär rollen att möta upp allmänheten i deras frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med teknisk inriktning, inom väg/bygg/industri, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet i nutid som vi bedömer likvärdig.
Du som söker ska ha erfarenhet av att driva projekt och arbetat med ekonomi-, budget- och resultatuppföljning.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av förhandling samt erfarenhet från underhåll och/eller byggande av väg. Det är även meriterande om du har kunskap i entreprenadjuridik.

Vi söker dig med en god ledarförmåga. I rollen kommer du att ha kontakt med både interna och externa parter vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera. Vidare söker vi dig som är självgående och kundorienterad.

Körkort B är ett krav för tjänsten.

Ansökan
Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.

Ansök senast
Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2016-12-12

Upplysningar

Enhetschef Marcus Danielsson
010-123 6742

Saco Jonas Sjöholm
010-123 8380

ST Stefan Kratz
010-124 1783

SEKO Urban Haglund
010-124 1702
Jobbfakta
Kontakt

Ring Marcus Danielsson, 010-123 6742

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge.