Projektledare

Om jobbet

Vi söker nu en erfaren projektledare inom området elinstallation med vana att driva större projekt. I denna roll trivs du som är självgående, ansvarsfull och serviceinriktad. Det är också viktigt att du är utåtriktad och trivs med kundkontakt. Du behöver även vara stresstålig och noggrann. Arbetet är krävande men för dig som är rätt person kommer det att innebära ett intressant arbete med möjlighet att utveckla ditt yrkeskunnande.

Arbetsuppgifterna kommer att bestå av: Projektledning, inköp och kalkyl. Arbetsområdet är i huvudsak Dalarna, Gästrikland, Hälsingland eller Västmanland

Personliga egenskaper: Är du intresserad av att bygga långsiktiga och goda affärsrelationer och drivs du av att nå resultatmässig framgång? Om du dessutom vill arbeta självständigt med att driva projekt, gillar ordning och reda samt tycker om att ta initiativ då ska du söka den här tjänsten.

För tjänsten gäller följande krav:
•Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av projektedning inom elinstallation.
•Engelska och svenska i tal och skrift.
•Körkort för bil.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.
Eventuella frågor besvaras av Tommy Kvarnström på telefon:
070-746 50 73 eller e-post: tommy.kvarnstrom@henningsonsel.se

För ytterligare information om oss och vår verksamhet se: www.henningsonsel.se Där hittar du också andra tjänster att söka.

Din ansökan som utvärderas löpande skickar du till:
Henningsons Elektriska AB
Box 295
791 27 Falun
ellerinfo@henningsonsel.se
Jobbfakta
Ort
Falun
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker
Kontakt

Mejla eller ring Tommy Kvarnström, 070-7465073

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Henningsons EL är ett företag som bedrivit verksamhet i Dalarna sedan 1939.
Vår verksamhet består av: elinstallationer, tele-och datainstallationer, industriservice, brandlarm-och säkerhet, el butik, service-och försäljning av restaurangutrustning, vitvaruservice och kyla.Henningsons EL är ett företag som bedrivit verksamhet i Dalarna sedan 1939. Vår verksamhet består av: elinstallationer, tele-och datainstallationer, industriservice, brandlarm-och säkerhet, el butik, service-och försäljning av restaurangutrustning, vitvaruservice och kyla.