Produktionsingenjör Väg och anläggning - Mora

Om jobbet

Produktionsingenjör Väg och anläggning - Mora

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun.
Region Mellansverige består av fyra distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Bergslagen, Sörmland, och Uppsala/Gävleborg. Regionen beräknas omsätta ca 900 miljoner kr 2017 och ha ca 255 medarbetare (125 YA/135 Tjm).

Är du road av utmaningar och vill kickstarta din framtida karriär hos den ledande samhällsutvecklaren?

Vi söker dig som är nyutexaminerad högskole- eller Civilingenjör och vill börja som produktionsingenjör. Rollen ger dig de bästa förutsättningarna för att kunna växa in i rollen som arbetsledare, mättekniker, produktionschef eller projektingenjör.
Du kommer arbeta med liknande uppgifter som våra arbetsledare och projektingenjörer gör. Samtidigt ingår du i ett nätverk med andra nyexaminerade ingenjörer inom vår produktion. Tillsammans får ni utbildning och grundläggande kunskaper inom kalkyl/anbud, planering, ekonomistyrning, inköp, produktionsstyrning och entreprenadjuridik.

I din roll kommer du vara involverad i olika delar av vår produktion och exempelvis att arbete med att:
  • Planera, leda och fördela det dagliga arbetet för vårt arbetslag.
  • Utföra besiktningar och följa upp att vi når våra kvalitetskrav.
  • Arbeta med budgetuppföljning och fakturering.
Under en vanlig arbetsdag kommer du ha många och täta kontakter med våra kunder, underentreprenörer och leverantörer så det är viktigt att du tycker det är roligt att träffa olika människor och bygga nätverk.
Du kommer att få en fadder från vår verksamhet som introducerar dig och blir ett stöd i din utveckling. På sikt ser vi att du kommer växa i och ta en större roll inom arbetsledning och planering. Det vill säga att vi vill ge dig en bra bas för att kunna bli en bra framtida chef inom produktion.

Är du nyfiken och orädd och vill testa om vingarna bär?

Då en stor del av arbetet består av att samordna och planera utgår vi från att du är en strukturerad person som tycker om att hitta lösningar. Vidare söker vi dig som är självgående och kan ta ett stort ansvar för din egen utveckling. Det är meriterande om tidigare haft någon form av praktik från väg- och anläggningsbranschen.

Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper och din potential att bli en god ledare.

Ansök redan idag

eller senast 2016-12-18 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Thorsén, distriktschef: 010-448 65 82, Ulf Bjuhr, Projektchef 010-448 91 01 eller Frida Siveborn, HR 010-449 50 55.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.